Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Eo, ipak ufatio vremena pa capnuo Critical Kush i uskratio je muka pod najezdom gusjenica, bila je prilično kritično. Jest' tjedan dana preuranjeno, ali šta je tu je, ebeš vrapca na grani .
Eo jedan od 7 velikih hedova friško zmanikiran :
kraj bejbi
Kad vreme posluzi i biljka u outu zavrsi do kraja, a pljesni i gusenica nikada manje.. pa ne moze da bude bolje. Nicim prskano u cvetanju, samo Switch tokom vege, preventivno.
Recap:
15. maja nikla u maloj saksiji ~5l, ostavljena u toploj leji do selidbe u bastu.
Topirana samo jednom, na 3. spratu, prva 2 naknadno odrezana.
Rupa ~100l, 70l florabelle, 15l kokosa, 15l agroperlita i dodato ofrlje zeolita. Zalivena odmah vodom sa dozom slavola.
Prvu vege prihranu (zelenu plantellu) je dobila u julu, ne secam se tacno kojeg datuma, a drugu pocetkom avgusta. Uz zelenu plantellu drugi put dodat i kalcijum.
U cvetanju isto 2 puta prihranjena, prvi put krajem avgusta sa crvenom plantellom i gvozdjem, drugi put sredinom septembra sa plantellom i kalcijumom, i malo Hesi PK. Poslednjih mesec dana nicim prihranjena, samo voda. Namerno sam tako uradio, da bi pojela "samu sebe" do branja
Drugarima koje berba tek ocekuje sve najbolje!
peace
Evo i ja da se javim. Slike su od pre 7 dana,i sutra dve idu pod noz,a treca da se krcka bar jos 12+dana. Vreme je tako lepo posluzilo,bez budji je proslo osim na jednom manjem hedu gde se zadrzao list koji je otpao. Skinuo sam tad pre 7 dana sporedni hedic za probu i odusevljen sam fino,prvo smeh prica itd i posle nekog vremena zakuca glava i otkazu noge i motorika
Evo i po koja slicica
Hedovi prilicno nabijeni i tvrdi,lepo oroseni i masni. Evo i dame koja ce pricekati jos malo ako vreme posluzi. Veliki pozdrav drugari