Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@nerp svaka cast biljoza zgleda vrhunski, da bi rijec reko, nego daj posto nemas dnevnik ili nesto takvo opisi ukratko koji trening je tu koristen, vjerujem da je viseputno topiranje ili fim-anje al daj me prosvjetli da ne nagadam,hvala! @Zelenko63 bice i dve toljage od tih tvojih manekenki
^Nema neke velike filozofije, topirana samo jednom, mreza na 50cm od zemlje i samo sijes kroz mrezu svakih nekoliko dana, do neke 2 nedelje cetanja.
Ono sto bi kod konvencionalnog uzgoja trebalo da bude popcorn u senci, sa scrogom postaje pravi bud na svetlu.
Sto se pripreme i svega ostalog tice, mislio sam pred branje da napisem, utakmica jos uvek traje
Nakon 5 dana, ponovo na sajtu. Stanje ne promenjeno, sunca jedva da je bilo :/ ambera još uvek ima slabo jedino što sam primetio da su listovi potamneli, kontam da je to od ovih nižih temperatura. Uspeo sam da nešto odradim sa streč folijom i zaštitim biljoze, još uvek nema buđi ali nema ni sunca. Evo fotke od danas :
Iz vrta???
I ja bih u vrt no susjedi sa svih strana priječe da svoje misli pretočim u djelo.
Čekaj,cijelu biljku sa korijenom???
Taj možda misli samo korijen sačuvat
je iz faking vrta, iza kuče, ono bez srama majstor iskopal sve van, susjedi nisu problem nikad bili fakat su za deset stari ljudi jos i pomagali kod berbe prosle godine.......
Uvijek je toga bilo,šta ćeš!?
Onda budi pametan,saditi gerila stilom ili u vrtu na istom si osim što u gerili nitko ne snima preko ograde.
Hebeš Blanku ,ionako si je kasno piknuo (po izgledu),imaš materijala kojim ćeš se opskrbiti.
Sretno do kraja!
Nisam kačio dosta vremena slike,a imao sam i razlog.Na sajtu sam imao posjetu koja mi je prouzročila štete da već tjedan dana svaki dan koristim za saniranje štete.
Divlje svinje i to nekolicina uletilo je na sajt jer je donekle čist od niskog raslinja pa si možete zamisliti na šta je to ličilo.Kad sam došao na sajt i vidio to prvo što sam pomislio(ima li preživjelih )
Sva sreća da na sajtu imam buksu sa svim alatima (sjekira,lopata,konopi,nož,switch (protiv buđi) te sam odmah sanirao ono osnovno.Jedna biljka je odstranjena u potpunosti(največa 4+ metara),dok sa ostalih odstranio od 10 do 50% materijala.Sva sreča da svinje nisu zanimale biljke nego kopanje zemlje pa šteta nije 100% tako da sam na kraju još i zadovoljan.Jedina biljka koja je bila samo malo okrznuta,nagnuta na stranu je biljka koja je veličinom ko i ona odstranjena no u cvatu je tek oko 15 dana te se nadam suncu u narednih metar dana jer inaće neće završiti uopće.
Veprova u mom kraju nema no povremeno se znaju zaletit i evo uletit direktno meni na sajt.Sreča
Sanirao sam donekle sve,tretirao Switchom i kasnije Actarom da ih zaštitim od ostale gamadi.
Tretirao sam sajt baš jučer sa repelentom protiv divljači (Chemisol) kojeg sam užicao od tasta te sada sve to izgleda ovako:
Imam na kraju kad pomislim i dosta sreće jer znamo svi što su divlje svinje u stanju napraviti.
Ekipa,držte fige,još malo pa gotovo.
Pozdrav prijatelji
Domaje,prvi grow
Cvjetaju cca 35 dana
Od pocetka do kraja samo voda i zemlja sa sajta
Evo par slika,mislim da imaju sigurno jos dobrih 20dana? Neko misljenje?
I zadnjih 10tak dana nikako sunca samo tmurno,nadam se boljem vremenu ovih dana
WS WL cvjeta takodjer 35 dana
Vrijeme je lijepo vec nekih tjedan dana i još najavljuju 5 lijepih pa opet kišu kod mene, nadam se da je Vakula u krivu i da ce nastavit lijepo vrijeme da se cure napune fino
Sensi Skunk posađen 1.5, a počeo cvijetati oko 10.7, dvije biljke. Ona 3 tjedna kiše su bila krizno razdoblje - ovo je cca 1/3 onog što je bilo, vlaga i trulež pojeli ostatak. Također je i razvoj cvijetova stagnirao u tome periodu. Trenutno se nadam da će grow završiti prije mraza, ali tko zna s ovim vremenom.