mozes je tako gruvati prihranom ali nema smisla ona je na kraju,jos malo strpljenja da se useceri .Brinem zbog biljke....savjetovali su mi da ju dobro nahranim....što sam i učinio....a biljka ne napreduje....ne mogu ustanovit zašto joj je tako slabušan izgled, trihomi nisu još za žetvu.....neznam dali da ju skinem ili nahranim ili ?????? Posađena je u kompost,odpadna trava i pepel,dali je to uzrok staanja u kojem je...,.rasla je najbolje od svih u vege ali i u početku svatnje.....hranim ju sa plantelom cvet....dobila je i cannacure i plagron pk 13 14 i malo je kao napredovala u zadnja 14 dana...ali sad kao da stagnira.....šta mi savjetujete....hvala svima za savjete.
Paa brate moj ne provaljujes da se zezam..na kontutoga vidji kako dobro izgledaju hedovi kao da je neka posebna dobra sorta a ne ulicarka.. a za ovo hvala svakako za listove i sl..mada to i znm samo nisam bio do nje5dana pa je gladna..To ti je kanabis definitivno, vrstu je nemoguće pogoditi. Tu si od 2011 pa takva pitanja . I daj brate toj jadnici na trećoj slici gnojiva, to nije humano, pa vrišti od gladi, brijem da bi i kiflu pojela. Jel nevidiš da izvlači rezerve iz listova, gubi zeleni pigment i samim time i list, a uloga lista je da apsorbira sunce, stvori nutrijente i omogući cvijetu debljanje, znači što manje lista to sporiji i slabiji cvat, što kad pređe u ekstreme na kraju dovede do toga da biljka niti nemože doći do svoje potpune zrelosti.