Evo mojeg Sensi Skunka ljepo napreduje imo je malih problema zbog gnojiva ali evo sad je krenuo i ne staje,i dali mogu polako pocet gnojit ili je jos pre rano hvala!
npr topiranje
biljka ima cetiri lista
daj joj vremena da zivne
uskoro je trebalo biti prekjučer joši sad cu je uskoro presadit u veci pot
to dok se razgradi u gnojivo, vec ces ubrati biljku...a pre toga ce se pokvariti povrce, ubudjati, truliti, i moze samo budj da ti prosiri na hedove, ili neko drugo zlo da napravi...a za govna od hrcka ne znam, bolje se prebaci u neku drugu temu, i posavetuj sa nekim iskusnijim, nemoj zbog gluposti da pokvaris grow...Haha, da to mi zena baca ostaci voca i povrca da malo zagnoji haha luda zena! E i od hrcka govna stavlja ...
S plantellom nikada nije bilo problema, odnos uloženo dobiveno je i vise nego zadovoljavajuci, ako gnojis, gnoji s jednim gnojivom i to je to. Moje su samo na plantelli i power roots od plagrona i to je to... a prvih 3 tjedna u kvalitetnoj zemlji nemas sta gnojit....Ma,znam neka baca nije me briga sto bude biti ce. Sto ih vise mazim i pazim to mi je gore! Dvi biljke prije ove mazim pazim gnojim sa plantellom pa nakraju ih zapalim i nista od njih. Od sad ta plantella ne dolazi u obzir!