Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Stinky auto ću ostaviti još 4 tjedna (neka se udeblja pošteno)Ubacio sam u prehranu Overdrive od AN-a no duple doze od 4 ml na litru vode.
Ostalima i dalje ide Plantela svaka dva tjedna i između folijarno Sensation od Plagrona.Fotosi su nakod ovih kišovitih dana podivljali doslovno,imaju između 3 i 4 metra.
Domaja nadena u kvartu ispod klupe inace ih ima tamo dosta,imam isto par auto tutankhamon,anesthezia i sensi skunka
I ta domaja uzeta doma i presađena na bolje mjesto
WS White label 62. dan u outu, napali su je Spider mitesi i bila je na rubu ali 5 špricanja u 2 tjedna ju je malo vratilo u život pa možda bude nešto i od nje
Inače sam žešći ljubitelj Sative. Evo je u startu, znam trebao sam zemlje još natrpati, ali nisam je više imao, sad ću za vikend otići kupiti.. Ovo mi je prvi put da sadim Royal Dwarf Autoflowera, i to samo iz razloga jer ima 60% sative u sebi, KOFOL, pa bom budemo vidjeli..
Nakon 28h je proklijala, RQS banka