Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo slike frisko sa sitea, danas sam uspio sve biljke da obidjem, malo raskrcim oko njih, sve sam naspricao protiv nametnika sa bio plantelom posto mi u zadnje vrijeme opasno napadaju biljke i sve su dobile po 5l vode sa odredjenom dozom plantele list i slavolom, kao i automat koji je danas prvi put dobio plantelu cvijet....
Svim biljkama sam dao ime po dogadjaju na kome su bile duvane ili na mjestima na kojima su duvane.
BBCC Special 104. dan, ja prezadovoljan njom jos uvjek se strecha i raste ko luda
Samotopirajuca domaja 104 dan, jedan vrh se (kako se vidi na slici) vise a jedan manje razvio.... H2 Nova Godina 102dan, isto odlicno raste kao luda H1 104dan, odlicna sativcuga koja te cijelu noc pokrece nema zakivanja, trenutna visina oko 190cmH1 blizankinja, bila najjaca i najveca biljka od svih medjutim prije mjesec dana odlucila da stane s rastom od tada je mozda jos koji cm narasla Mentol domaja auto nisam siguran tacno koliko je stara msm negdje oko 50ak dana, cvjeta vec oko 7dana
Toliko od mene za ovaj put budite mi dobro ☮
GHS Green-o-Matic-i 30 dana stari,jedna je stradala od fazana nije mi prvi put,kao da me prati,ali meni je gotivan kad izleti i uplasi me Ali ovo dve idu do kraja,krenule su da cvetaju lepo, prvi put sam ih nahranio.