Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Moje male bebice uskoro idu na site . Bilo je malih problema u pocetku sa nametnicima ali sad izgledaju OK. Prskane samo cajem od koprive i sa @No Joke koktelom od pelina i selena (neces vjerovati gdje sam nasla selen, ispod svog rodjenog balkona , a sve zivo pretrazila) sa dodacima preslice, bukaca, divlje mente i hajducke trave. Sve organic, nastojim tako i do kraja, naravno ako sve bude kako treba, kemija u zadnjem slucaju. Malo mi Blue Dream izgleda tanko, pola lista je pozutilo i jedan se malo uvrce, msm da mu PH zemlje ne odgovara ali nisam htjela nista dirati, samo jedno presadjivanje dolazi u obzir i to na site gdje ih ceka sve spremno i kad ce biti i topirane. I znam sad da ce odmah svi reci sto nisu saksije pune do kraja, bile su ali se zemlja slegla
ovog puta bez dnevnika,sve topirane.. critical +2.0,blue dream,og kush(dinafem),skunk#1(sensi),
lsd,pineapple chunk(barneys)..svaka rupa 80 l zemlje bio bizz
)