To je jos zeleno....To je jos trebalo rastPogledajte prilog 110517 jedan cvijet sam upravo ubrao,cisto da isprobam kad se osusi.i ovako to izgleda
Ok,jedan cvijet sam ubrao,nece valjda to shebat cijelu biljku?kazem vam,totalni sam amater,prvi put posadioTo je jos zeleno....To je jos trebalo rast
Ok,jedan cvijet sam ubrao,nece valjda to shebat cijelu biljku?kazem vam,totalni sam amater,prvi put posadio
Ne boj se nece je bit nis.Nemoj skidat dok ne zavrsi,ima to jos guzlatOk,jedan cvijet sam ubrao,nece valjda to shebat cijelu biljku?kazem vam,totalni sam amater,prvi put posadio
Hvala prika,puno si mi pomogaoNe boj se nece je bit nis.Nemoj skidat dok ne zavrsi,ima to jos guzlat
Baca se finish to mi frend da....Nezz kako se zove mislim da su neke zabe tako je bilo i za vegetaciju i cvetanje.Plantela mi je prejeftina i nemoze to bit kao ovo ali ako sluzi ok.Btw 1l toga je oko 450knovo jos pumpa...ovo jos nije gotovo a kamoli to
lisce skinuto,al posto mi je tavan pun promaje brzo se sve osusi pa mi je lako trimat.lukase brate zasto ne poskida lisce?
@rastamajka
Ovo je čisto jedna grančica bila koja nije imala mjesta u paketu sa ostalima , i uzeo sam ovo da probam čisto ovako, znam da ne treba i nije realno ovo da se suši na radijatoru , ali općenito mi ne miriše biljka kao i svaka druga , da li uzrok toga moze biti gnojivo koje je davano u vrijeme cvijetanja ?
Sori na krivom pisanju najeo sam se ulja hahaha.... kislim-mislim,sazrilo,bidim-vidim...Meni to izgleda jos zeleno,presno zato i neka mirisa...Moze bit da je i gnjojivo,nezz sto si koristio ali kislim da nije to jos sazrilvo sto bidim na radijatoru je zeleno skroz a tako je onda i ostatak
Svjeze hedove je lakse trimat u svakom slucaju,oblikujes kako zelis sto kod suhih nije slucaj.Svelisce skinuto,al posto mi je tavan pun promaje brzo se sve osusi pa mi je lako trimat.
Cestitam na trudu,a i na cvetu,tvoj je jedan veliki respekt od mene sledece godine sigurno bude bolje stej hajPozdrav svima,novi sam ovdje,ovo ljeto sam prvi put posadio biljcicu,i totalno neozbiljno pristupio tome..I evo nakon nekog vremena,ne znam ni sam koliko sam dobio ovo..i sad mene u biti zanima,oce li bit kakvog dima ovdje