Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Divna biljka no i mesnata bas bas ! Bojim se da ce biti tu zajebancije koliko os , vec na slikama se vide gusenice vjerujem da ih u badovima ima koliko oces a to i nije bas dobro ! One koje krepaju unutar bada pospesice truljenje a to ti nikako nije dobro vidi probat nesto jer krece i vrime kise pa ce to dodatno pravit zajebanciju !
Netko mi je šunjao po sajtu i nažalost, skinuo što sam imao. Sad kakav je rad vidjeti cemo i sam znam da je mogla jos puniti o ho ho ali jbg bolje vrabac u ruci nego golub na grani ....skunk #1 u pitanju smrdi kao vrag...
unas se i nedeljom radi, hebiga nema slobodnog dana, prsti su mi već zaljepljeni, šišamo na finjaka sad baš
pošto je lijepa bila i jako popunjena, a imao sam na njoj puno starih pistila koje su počele sranja radit, i kiša kreće danas i biće 3 dana, reko seko moja ideš ti doma samnom, nisam htio riskirat još 2-3 tjedna, to ću sa ostatko, a i fali dima u šteku pa idemo lagano
ko otkrije šta je u pozadini dobiva hed u glavu
ole greengosi i greengoSISIce
juče sam se malo našišo pa mi se nije dalo tipkat i smanjivat fotke, danas malo odmorio pa izvuko par finijih što sam mogo....
kod mene balavi trenutno no valjda neće predugo, više je oblačno nego što pada pa se nadam finom napretku od srijede, čet
Dva cupa skrivena jos odrzavaju outdorene da cika ludi svoj med iz outdore nikakoa i tu je mala gusjenica,nzna kud ce,nzna sta ce.. kad je njoj dobro mogu mislit kako ce meni biti stej haj