Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
npr. ja sam slavonac, i gdje živim je pustara, ako je njiva njegova, a kuće napuštene...nevidim problem, on najbolje zna kolika je cirkulacija ljudi....želim reći da iz jedne ili 5 fotki teško možemo zaključiti što je loš sajt....
npr. također: složiš out na divljaka, gerila, i siguran si ajde koliko toliko, dok krivolovac nenađe to, pa ima izgovor ako padne u krivolovu a zna za sajt u blizini, radije će reći da je sadio nego odvesti do mjesta gdje krivolovi, manja je i prihvatljivija kazna....
samomoje razmišljanje, saditi je opasno, jer je ilegala, no svatko ima svoje samopouzdanje i nadu, vjeru, percepciju
Ne treba izazivati sudbinu.
Dobar sajt je onaj daleko od očiju i do koga se živ napatiš da stigneš pa makar na nekim mestima do njega puzao...svaki sajt blizu ili u naselju je pad i katastrofa u najavi.
slike od jutros, zadnji kopriva čaj ništa, nema razl., sad sam stigo sa sajta, ruknio im čajanku od koprive, crv. paprike( ima fosfora fino nutra), tikvice, krumpirove kore, i to skoro 3 l na 9 vode, oču da se trgnu malo, sumnjam da im fosfor fali pa sad krpam to, ujutro očekujem nekakav napredak bar, a i probam vam sutra pofotkat jedan experiment, imam nešto u šumi baš jakoj divljoj, pa da vidite koji sumnjaju da se tamo ne isplati sadit ništa...a sunca ima 8-9 sati, evo vam i fotka šumskog plafona,nije strašno, ali brate neide, to je muka, i sirotinja, sutra slike šumadije puknem, danas sam i njih nahranio čajankom.
Zdravo ,
Zanima je jedno jedino pitanje posto jos uvijek ne mogu da odgonetnem sta i kako , to jest da li mogu vidjeti koja je zenska a koja muska biljka i da li trebam sjeci ove muske odmah i kakvo je stanje biljke , s obzirom da je izvor sunceve energije hajmo reci slab u zadnje vrijeme .
@Abdulah imaš hermića, imaš muškog, a treća šta god da je već je poprcana vjerujem. Tako da možeš sve to posjeći, i za idući put se malo educirat prije nego počneš išta. Usput u krivoj si temi, tako da samo čitanje