Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kako misliš nećeš je moći držati zbog vremena jer se bojiš da neće biti kako treba? Ostavi je. Uskoro će početi sa cvijetanjem. Baci koju sliku s vremena na vrijeme pa da svi pratimo. A i previše polemišemo ovdje i spamamo temu.
Moja prva deca, (malo kasno, ali sta sad ) proklijalo pocetkom juna, otislo u zemlju sredinom juna. Topovane su, isto malo kasnije nego sto bi trebalo i uradio sam neki kvazi LST. Svaki komentar je dobrodosao
2 cure sa drugog sajta koje rjede obilazim ali ne bune se, obje early skunk, jedna izgleda kao totalna sativcuga ali sto je najjace je sto je ona u cvatu vec 8 ili 9 dana a druga tek prekjucer pokazala preflower
sativcuga haha
thimbici:
i sativcugina seka koja je tek pokazala preflower
i njeni thumbici:
pozdrav vutroljupci i drzte fige da nas vrijeme posluzi ove sezone
Bilo je teško nevreme malopre kod mene sa olujnim vetrom,sutra sam 24h na poslu ali u petak ujutru idem pravo kod biljaka da vidim da li je sve ok
Sve biljke imaju kolčeve i privezane su,najviše brinem za Red Dragona zbog njegove visine koja ga čini nestabilnim majku mu divovsku