Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
jok, biljka je samo jednom topirana, klon od vrha pustio koren u medjuvremenu, evo je u celosti, to gore je samo revege deo jedan moj f1 haze hibrid je u pitanju. i drugi ugao ovde na fotki
Nezeljeni gost, na svakoj biljci po 1, sivo smede boje, samo su razvukli paucine malo tu i tamo, ostecenja na i ispod listova nema, bijeli prah po listovima je od neopitroid-a. U pon mi dolazi nim ulje pa cu ih malo okupati u njemu. Do iduceg tjedna
dvije vanjske su nevile haze od female seeds a dvije u sredini jack la motta
ova čudovišta imaju 65 dana vegetacije nevezane skoro 2 metra.
četiri vreće bril supstrata i dvije vreće magarećeg gnoja i dvije vreće obične zemlje tu okolo.
vode imaju obilato bar deset litara dnevno .
portret nevile
.
,,
,
,,,ova biljoza me buni,startano je pod lampom hp,pa kako je bilo tjesno u boksu iznio sam je vani,sada je puni mjesec vani u kanti 12l,radi se o crit.jeck ili limun haze pomješao sam to su mi prve fimelke pa reko da probam,pa problem je u tome koliko bi ih trebo držat i dali da ja to zakopam u vrt toliko mjesta imam na viksi,evo pa komentirajte,toćnije to su dvije biljoze,pozz
@samuraj ako mozes presadi ih u iskopane rupe naravno iako vec cvjetaju posto ima do kraja jos..
evo i mojih sicusnih automatika autopurple royal ak i nl, dobile punu dozu plantele cvet s 10lit vode.
og kush i SSH opet topirane i lagano napreduju, jos samo kise nedostaje da narastu malo nije padala danima.
Evo da se pohvalim da je bio samo jedan mudas za sad zavrsio je gdje mu je mjesto.
Jos se cetri nisu izjasnile pa cemo viditi. Nije lose za prvi grow. Malo me iznenadilo da ih dosta ima preko dva meta,a nalaze se u kanticama od svega 12L.
Ništa spektakularno, al neka evidentiramo tu. Dobio na poklon auto bubble od prijatelja kojem je bilo teško pročitati osnove pa je tako ovaj auto bubble bio u čašici do sad, na poziciji s malo sunca. Star je cca mjesec dana. Nadam se da neće uskoro procvijetati. Što vi mislite, jeli stagnirao radi loših uvjeta, tj hoće radi tog kasnije pricvijetati? Sutra bi mogao po zemlju pa staviti u veću teglu. Sada ima sunca cijeli dan i već izgleda bolje.