Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ja sadio u par navrata cbd plus, predivna bude i sve, ali brate, neradi mi kako oču nikad, sav sam bas nasuprot ko pod stresom kad ju dimim...valjda volim čekić...probo sam ju ostavit i duže, i kjurat, i molit, ali bas me uznemiri...
Shark shok cbd,Dinafem Bila je ovaka
Pa sam je lomio kako bi dobio vise kvalitetnih badova....
Da bi dva dana kasnije dobio...
To je to.. ..trening samo savijanje fan listova ispod vrhova @blackfox
eto...imamo i mi svoj naziv...trening Tucking
sve šta ide u željenom spolu prebačeno u velike potove, neki automati su po dva u jednom, mislim da će im bit dovoljno...
zasad kad skinem svih 6 automata ostane mi 3 regularke, ove 2 manje gore čekam da bace jajce ili pistilicu....
jel zna neko kolko je grama ona žličica mala kuhinjska, 1 ili 2? imam to izraelsko gnojivo u prasku i kaže 2 grama, a imam malu plastičnu žlicu za mjeru koja je duplo zapremine od male kuhinjske koju doma svi ližemo...odprilike krkakm sad to pa i pojačano, ako bude spaljenih idu u kadu na tuš...
mala zlicica tako zvana kavena naj manja je 2 g a čajna malo veca bi trebala biti 4-5 g a jusna bi treba biti 12-15 g e sad ovisi cega al tu se misli na sol i secer tj takvu gustocu i kozistenciju tako da bi to trebalo i sljakat sa mineralnim gnojivom koje je takoder u kristalu ko secer i sol
ruknio sam 3 žličice na 3 litre vode, skoro tripl, gledam cijeli dan, nema nekih negativnih pokazatelja, lagano se dizu, neke sam u cvatu presadio, no pripazio sam i eto, koda nist nije bilo...ako krenu sutra i preksutra jako i zdravo, preskačem gnoj next zaljevanje...prvi put krkam tu haifu