Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
trenutno radim grow u funkciji semena i manje gledam trihome, nije jedina cura u igri ali ce morati dole jer sam na jednom mestu uocio budj, evo detalj koji sam odstranio ali iz iskustva znam da tu nema sta mnogo da se ceka, mogla je i danas dole al verovatno sacekam jos koji dan, pratim stanje
A ništa, kad ti dvojica kažu da si pijan, lezi i valjaj se :121fs725372: ."Cipnija" sam i ja vrhove, + speed-a i AK 47( trihomi iste boje kao i Powerovi). Donje ću ostaviti još desetak dana.
od 3 menke dobio sam 2 cure i mudonju kog sam iskoristio za oprasivanje widow haze i auto jet 47 + ostalo polena za dalje. te 2 cure oprasene su sa auto jet 47 i trenutno se suncaju na terasi. posude 14x14cm, visina obe cure 22cm, neka jeftina zemlja iz marketa, dobile crvenu plantelu samo jednom tokom cvetanja. dve sedmice nakon toga dobile slavol. sticajem okolnosti su upale u box u kom je grow sa 4 cure vec bio u toku (znaci na 12/12 su od pocetka), al uopste se ne kajem seme ce biti testirano u outdooru, naravno ako sve bude po planu. ostale su mi jos 3 "originalne" menke, takodje planirane za out, nikle su pre neki dan
"Curica koja je izbacila jajca", pa kakva je to curica sa jajcima ?? :bp4l:
Ili si curica, ili nisi curica, curica sa jajcima, ha, ha, ha, .. :zagrljaj: ....svega bi tu moglo biti..
A gle zivimo u vremenu kad ni žensko više nije žensko...imam frenda koji na jednoj turbo pijanki opalio curu..al eto ni danas nije siguran jel stvarno bila cura...kaže neke stvari nemaju smisla baš sad kad razmislim...hahahha