Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Rasta genetic auto rastafari F1
Najmanja i najžuća #1 68 dan života 50 dana cvjeta ,neka greška se desila pa je prerano požutila
#2 Najveća 65/42 jos neka dva tjedna do kraja
#4-#7 38/19 sve su počele pokazivati prve nijanse ljubičaste boje po kalixima
Očekujemo #8 u dnevniku,dok se on zalaufa dvije najstarije će mu osloboditi jos vise prostora u boksu
Ladies and Gentleman, in this corner of hectagon, weight zero point 420 grams, "pink" color, very busty ass like some Latina milf, just one topping and one is cut accidentally, behooooold, one and only automaticc........PIIIIINK RUNTZZZZ
Sve je krenulo jadno i bjedno, s obzirom na neiskustvo i to da je prvi uzgoj, kucna varijanta, nedostatak sunca, kasno posijano( krajem Juna), mislio sam njsta nece bit od ovoga, al eto trud se ipak isplatio, cekam jos 10-15 dana da sazri jos malo
Mendocino skunk -Paradise seeds
Baš se fino popunila,samo sam ju topao i gornje 4 grane,cropao da ne idu u vis...240w board
Sa malo dijatomejske zemlje okolo.... baš je baš...
I organski uzgoj,Break pad-breath & Mendocino skunk naprijed
Mendocino sam topao na pola biljke,jer je bila prevelika,tj previsoka. Pa sam izolirao ranu,da ne ode niže...ili se rascijepa
Ove dvije iza,piče ko salata. I ide prvi dan na 12/12
Ne znam tacno sortu automatika
Uglavnom, 3 sorte su na listi zajedno spakovane bile nisam mogo drugacije... hehe NL, Afghan i Banana auto sve tri e sad koje je od tog ne znam, al raste
I meni se čini da bi bila odlična,kratak internodalni razmak bila bi hrpa grana kada bi se trenirala,samo što u boksu nema mjesta trenutno za tako šta.
A moram biti i iskren volim automate pustiti samo da rastu da budu kao mali boriću sa velikim glavnim vrhom