Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hvala ti od ❤️ @0Marac0 da, pomalo hvatam konce izgleda i ja sam jos u nevjerici ovim growom a najveca biljka i dalje pegla.
Lavender SomaSeeds 79. dan
Tako negdje sam i ja racunao, mozda koji dan vise. Napravit cu sta kazes i ugasit svjetlo sat ranije danas. Umjesto u sest, mrak nastupa u pet. Hvala na savjetu!
Prije 10dana stavljena mreza. Biljka je stara nekih 50ak dana nez ni ja tocno. Nece prije 1.3. na 12/12
Sorta je brain damage od growers choice.nl
90x90 400w hps
Pozz ekipa 73dan otp nl/bb raider
Nazire se kraj isprana 2 puta po otp 15l vode.kristali 30%mutni 70%prozirni.nemam šta dodadt čekam da se osuši onda pod skare
@Grmgrmic moze ona još komotno vidis kolko bjelih pistila ima,rano je za skinut pricekaj da se bar zamute trihomi. Sam dobro si joj opalio listove pa moguce da polako ona
ona je tek na pola puta vidi se na njoj. Sto se tice 11/13 to je ok cak i pozeljno od pocetka do kraja nista se ne gubi.
Evo sto kaze legendarni dj short
"Short said, and slowed down his voice: "For your bud cycle: 11 hours on, 13 off. OK? What will happen first and foremost is that you will see phenotypic expressions that you will never see with the 12/12." i u pravu je. Evo interview koga zanima
Ekipa u nedoumice sam rezati ili ne 80dana stara a 70 piše na netu kristali kako koi vrh manje više mliječni.lisna masa minimalna pa neznam isplati li se još šta cekat.pokusavam ubacit sliku Al je prevelika.pa evo slike malo mlađe
Poskidaj to suho lisce, još su tu bjele pistile ja bi se njima vodio i cekao bar da one posmede ,onda bi i trihomi morali bit mutni ka smedima pa bi onda skidao. Pusti sto piše na netu vec gledaj biljku koja je ispred tebe
Sunset paradise i frisian dew od kupovnih sjemenki ostatak su moje, dva puta Royal chees iz dvije različite majke sjemenke
Royal posion#2, Hindu kush x Royal chees i Royal chees x green jack#1