Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jucer se tipkam sa Stipom i pisem mu kako necu objavljivati koliko sam skinuo sa jedne gorille ,ali sam promjenio misljenje i objavit cu iz respekta prema fast buds-u
fakat mislim da bi bilo neposteno od mene da to ostavim za sebe i nekolicinu ,a da ne ode javno.
ovo je kolicina sa jedne od dve gorille ..onu masivnu jos nisam skinuo ,a mislim da ona ide i vise,ali je feno drugaciji,pa mozda oko vara?!
susena je tocno 10 dana i danas ide u teglice
424gr Gorilla cokkies auto fast buds...skinuta 84. dan
GHS Powder Feeding & Coco
A bogati svaka čast ,nisam bas doživljavao te iz fast Buds dok nisam sada dobio sjeme ,
malo sam cito i vidim da su dosta jebeni po pitanju svega ,jesu mal skupe sjemenke al vidim da se isplati
Sunset paradise 21 dan cvijetanja,listovi počinju mijenjati boju u ljubičastu,bit će to prava rapsodija boja u drugoj polovici cvijetanja. Puna doza fish mixa,i skoro puna blooma prije 2 dana ne zali se da joj je puno,rekao bi čak da joj dobro doslo i malo više
I tako proslo sat i po u trimovanju, prvo sam poskidao ove manje izmedju da bi lakše trimovao velike vrhove. Kako vreme leti kad trimujes, i kada se pomeris shvatiš da si se ukocio. Sve u svemu solidna genetika kod Guava Jelly, svašta se tu Oseti, mnogo voća kiselog, anisa i prženog šećera.. Videcemo tek posle curinga.. Prestala je da se puni jedino je nastavila sa foxtailovima, sativa u njoj praktično voli da daje gas i posle punjenja vrhova, na levu i na desnu stranu