Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pakistan valley (WoS) & Watermelon runtz (Silent s),ispod 4 Zeusa iz led techa,ne stanu Lumatekovi
Pakistan valley
Watermelon runtz
Ulaze u 4.tjedan cvata cca
Pakistan ljevo,WR desno ...
Pakistan valley u malom boxiću
Sve tri sjemenke su dale iste biljke za sada....
Ove gore su na full dozi Sensi bloom a i b,Nirvana,B52,Big bud,Rhino skin,Revive,Sensi cal/mag i Carboload devetkomponentno gnojivo
Kasnije ulazi Overdrive i ovaj put ču nadtavit davat Big bud. Znači, umjesto da nastavim sa Overdrivom,rokat ču oboje do kraja!
Ove šipke sastrane su mi dodale 5cm sa svake strane, minimalno.....
Royal chees trenutno mirisi blago po jagodama
I podmladak royal chees, hindu kush, green poison auto S1 i green jack F1 9 dan od nicanja od starta su na 12\12
Peyota Cookies skinuta u utorak(60 dana cvjetanja). Vrhovi tvrdi i kompaktni, mirisi i terpeni odlični. Od starta na guanokalong gnojivima, sva solid osim jedne flaše. Korištena plagron royalmix zemlja koja se isto pokazala odlična.
14-ti dan života za hindu kush, royal chees, green poison auto, i green jack od starta na 12\12 bio bizz light mix danas prvi puta lagana doza gnojiva 1\4 fish mix, 1\4cal-mag, acti-vera 1\4 i puna doza rota ph podešen na 6,2 gnojivo je sve od bio bizza
Marsica radi na 100% i na 50-ak cm je od vrhova biljkica.
Ja sam prezadovoljan lampom sudeći po biljkama kakve su sada i kakve su do sada bivale za to vrijeme.
Pakistan valley (wos) & Watermelon runtz (silent seeds) i Pakistan valley u malom boxiću
On je cca 10ak dana ispred velikih. Na njemu isprobavam koliko hrane mogu podnjet
Pakistan
Watermelon runtz
Zadnje vrijeme ovo mi je jedan od lošijih growova. Nisam od početka tretirao biljke,jer sam imao posla u kuči i još više oko nje....
Sljedeću turu idu Somango xl(nažalost RQS verzija) i Green crack punch (najbolji strain koji sam uzgojio. Kvaliteta,okus,miris,jačina dima sve mi paše i to je prvi put,da kupujem iste sjemenke dva puta) .
Mislim,da sam ju 3 puta uzgajao i jako stabilna genetika!
Uzimal sam neka svjetla,pa raspolažem sa 60€ za sjemenke Hempatia ima neku glupu akciju,ako uzmem 2 ista paketa,dobijem 30% popusta i naravno,opet im kod od Vutre ne radi. To je 4.put da im se to dešava. Više mi neugodno pisat,što je njima vjerojatno u interesu. Ajde,dobili du nekoliko strainova od 420 Fast buds!
@h0nda , uvijek su davali sa akcije,samo treba im mail poslat,pa kao opterečen sistem,a ne radi od početka
Dolje je screenshoot za Sensation