Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hvala na odgovoru, nasao sam i u drugoj semenje, bas cudno. A jedno pitanje, ako nema hermafrodite, i nije ih nista oprasilo. Nego su stvorile semenke od stresa. Moje pitanje bi bilo: Kakve ce te semenke da budu? Regular?
Drugi pokusaj,ovaj put idu u kompletu sa soil mixom diy kit (✌@Somaseeds),
Lavender OG 18.dana veg,3.l saks.
izjutra -polijetanje, u 25.l×2; Soma soil mix&teatandem: Somango je prva peace by Lovetogrow
Osnova Cana Hydro AB, na to dobile 3-4x Hesi Root, 1x AN Revive (temp u proseku 29-31C, a nocne su bile iste ili stepen-dva manje)
Nemaran sam jako, u startu los kokos i nisam ga prosejao, pa zadrzava duze vodu i time redje zalivam pa se sporo razvija koren
Model A Model B
Ispod su slike samo nedelju dana posle presadjivanja, u preciscen kokos, koren je izbio iz pota u roku od 24h
Dva puta sam kasnio sa zalivanjem i sada se vidi kako je ponegde kremast koren
Model A
Model B
Takodje kasnim (namerno) sa Growom, tj zafalilo je Ca-Mg jer su visoke i temp i vlaga, pa sam tek pre 5-6 dana pojacao sa 1ml/L na 1.5ml/L, dotle se lepo odrazilo na Chem D OG koji voli posteno da jede, a ja cekam no nema brige, nema panike, samo lagano za nedelju dana to bude ko novo
Evo kad sam trebao jos da pojacam (mozda i pre, nemam slike), valda cete primetiti rane simptome, zebra listovi ih zovem, da nisam cekao sad ne bi bilo ovo
I ova je u slicno vreme pokazala samo ne tako puno pa sad ne izgleda tako strasno
Zakljucak je da aditivi i boosteri nisu toliko bitni u razvoju korena, koliko je bitno redovno i pravovremeno zalivanje, jer ovo drugo kad se zezne dzabe i onaj najskuplji popravi se sve to i nije bad, al prodje vreme a ne bi pre vremena u cvetanje
Ah sto volim taj kokos pa to ti je samo 4 dana je proslo
Dobila je 6ml/L Revive i sa njim mini flush, proterao 1L kroz pot od 0.5L i posle toga standard vozimo, samo sam pojacao Grow za jos 0.5ml i ubacio malo H2O2 u dva zalivanja
Koren zeli da ga zalivam vise od 2 puta dnevno, a ja nikako da postavim creva i pumpu. . .
Čini mi se da ti se ne bi bunile i na još jednu tipa trećinu doze možda revive i mag skupa. Inače, korijen je brutala. Jedino sto hoće često pokupiti s ljudske koze svakakve gluposti, pa kažu kao korijen rukavicama ovo oni ako već moraš dirati. Btw, zdraviji dugo nisam vidio
Razbijas mi monolog u glavi da li da dam jos jednom pola revive ili pola calmag, al dobice revive sada, jer pojacao sam za duplo grow, pa ne bi da brzam odjednom bzvz a sad su vec ok
Moze to i bolje nego sam bas nemaran a i smetaju mi obaveze sada cemo da vidimo za koji dan sta kaze multifeed pa idemo u finalni
A to je ta razlika kada se istera ona prasina iz kokosa i dobije se poroznost, tada radi kokos svoju svrhu, na svim krajevima sveta se zale kako je svaka tura kokosa drugacija i poslednjih godina sve vise ispod proseka sto se tice kvaliteta, tako da za multifeed prosejavanje je MUST DO ! rucno zalivanje jos moze da prodje
Ne pipam ako bas bas ne moram, tako kako prevrnem drzim gornji deo, proverim, ako treba uslikam i aj nazad
Na prve dvije slike Sensi skunk a na druge dvije super lemon haze x hulkberry na zajedničkoj slici desno
Najmanja special kush
7 dan 12\12 i dalje pod 250w hps strechaju kao lude
Lavender OG-nedelju dana u Soma soil mixu.and Somango veliki fun listovi smetaju..da okinem 2.?
da se stranske grane istegnu..?
Ko da jm smetaju..mi izgleda-opinion?
Zajedno skupa sa +Speed auto mali..peace by Lovetogrow
Baš sam mislio malo jih pustit..neka odu malo u vis,i grane da ojačaju..,a tek na 80.cm tek mrežu stavit.
Ne bi-obe- odmah vežem.lst da počnem-mogu samo na L.OG iju.
jer:☆Somango se žbunja-pa ču ga pustit da se malo razgrana...prošli put je bila moja greška ,Somanga vezat(lst) u tom stanju baš ovakakav ko danas.Topirao i posle par dana zatego cjelu biljku u stran..užbunjila se.sjecas se?ova na lik-izgleda -ista! pa ču pustit "prirodi"(nepipanju),da malo porase Somango .jel ok takvo mišljenje?
Peace by Lovetogrow