Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
600 W HPS, 0-24h, 120x120cm, Hesi, sjemenke direktno u zemlju 2.4., isklijale 5.4.
1. Somango auto - Soma (topirana na 6 glavnih grana)
2. HulkBerry auto - RQS (top na 6 gg)
3. Haze XXL auto - Dinafem (top na 6 gg)
4. Amnesia Haze auto - Soma (supertop na 5 gg)
Cure se kite trihomima jantarnih boja, uskoro skidanje..
Ovaj uzgoj su obiljezili vrlo visoka temperatura i vlaga (na koje nemam utjecaj). Od jucer su u mraku (temperatura!)
Posljednjih nekoliko zalijevanja cista voda, o pH sam vec opsirno pisao, no ne zanemarujem ga, 15-20 min od izlijevanja do zalijevanja..
Prije radih fem biljke sa starom linijom Plantella, isti tretman pH..
Sistem, intenzitet i ritam treninga mogu se vidjeti na proslom uzgoju (fotke su poredane kronoloskim redom)
I za kraj malo filozofije, vrijeme je.. Slusam to od djetinjstva, izvorno se odnosi na drugu kulturu, no i te kako je primjenjivo na nasu..
Padaju Northern Lights-Sensi Seeds #1 i #2.
vega:15.4.22-19.5.Swich.
Danas 67.dana u bloom 12/12..bobnbon mirišu ..zadovoljstvo ;ljevo #1,desno#2.mogle bi one još-ali dosta več ima amber po mom okusu..
good job "after a while"..rasle su zadne 3.sedmice na"vodi"..odradio flush kr.prve sedmice jula.NL#3, je več bila "na probi"-i puca high as sky ...dok se budu sušile ovi dve..ja-se pripremam za novi grow.. Peace by Lovetogrow
Nepoznato sjeme iz dobre travice cisto za vjezbu pa cemo na jesen i zimu pokusat jedan skolski primjer ScrOG-a(uz dnevnik, naravno) nekog brandiranog sjemena!
HPS 250W
80x80x180 box
71.(70. i 69.) dan zivota, oko 4 tjedna cvata
Prehrana:
- Shogun Zen Zym(root stimulator)
- Bio bizz paleta(grow,bloom,topmax)
- Plagron Sugar royal
- Plagron Green sensation
Hranjenje svako 3-4 dana(ph ~6.5) ovisno o tezini pota
3 biljcice su stavljene na klijanje i sve 3 su ispale cure
Jedu ko blesave zadnjih 2-3 zaljevanja sam dodao sugar i sensation tako da sad mjesam sve navedeno.
Ostalo je jos 25 dana do godisnjeg pa ih pokusavam napucat koliko god mogu...
U tom periodu trebaju zavrsiti sto mi se cini nemoguca misija...a susenje i tegliranje da ne spominjem
Siguran sam da nisam jedini koji se nasao u ovakvoj situaciji ako imate kakvu ideju/savjet pucajte.