Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
PRAVILNIK FORUMA Vutra.Org je sajt u privatnom vlasništvu i pristup forumima je slobodan uz obaveznu registraciju radi pisanja poruka, osim ako nije drugačije naznačeno u pojedinim forumima. Korišćenje našeg foruma je PRIVILEGIJA, a ne PRAVO i može bilo kome biti uskraćeno u svakom trenutku...
@zanzibarzak ,ne citiraj post!!
Temp je u granicama,nego zašto ih prskaš sa vodom u debelom cvatu tj u cvatu uoće? Samo riskiraš plijesanj moguću i sjeban urod u konačnici!!
Ne Klikaj na odgovori. Samo dole na dnu počni pisati…
Ja neznam gde da odgovorim da nebi bio naguzen,, jedina mogucnost je da odgovorim na odgovori,,,imao bi svasta nesto da kazem i pitam,.ali verovatno ne znam drugacije ,,
Cream caramel auto - Sweet seeds
Dan br.16, nakon slabog starta ubacila u brzinu više, jbg, vlaga se vrti oko 30%. Često je i na 25%, al sad je stasala, pa se lakše bori s tim.
Green poison - Sweet seeds
Danas promjena, taman kad sam počeo razmišljat da ga izbacim, on počeo izdanke izbacivat, hvala mu
@Crazy Smoke ,lijepe biljoze iako ne bih rekao da može tu još phospor+ ić,nemaju cvjetovi masu za doze istoga,ja bi tu išao sa bloomom još par sljedećih doza pa onda tek počeo fosfor da miješam,no od tebe je!! Samo riskiraš ovak da ga zalockaš! Hm
@Mad Rabbit Tenkju,kao i uvijek krenem sa trećinom preporučene doze što se tiče hrane,tako sam mislio i sa fosforom.
Prvi put radim s njim,tako da ću te poslušat,hvala na savjetu
@Crazy Smoke fosfor po tablici kreće od 4 tjedna cvjetanja isto kada i boost
Pogledaj hesi tablicu na netu ako ju nemas doma
Ps biljke izgledaju super i sretno dalje
Pozdrav ! Prije par dana skinuo sam 3 Chocolate skunka (auto) 00 seed u 70 tom danu života i dva Specijal Skunk Bulk Seed nakon 65 dana cvata. HPS 600 W Stoj te mi zdravi i veseli !