Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Moj mix ali većinom Mosty indica 7 tj. na 12/12.Ova žućkasta je na oko 30 cm od panela pa možda nekom bude značio taj podatak. Sretna vam nova 2022 god.
Sensi skunk pri kraju. Uzgojen u boxiću 40×40×160 u litrenom potu...
I njegov klon, skinut sredinom cvata, tzv monster klon ne znam, gdje bi počeo.... Već sada ima 50ak vrhova
Kandidat za m² solo u boxu...
Svima, sretna nova godina
@The Krle zasto si zafolijao te potove? Kaj nije poanta da te rupice dovode kisik do korijena lakse nego sto je to slucaj sa gronestom. Planirao sam za sljedeci grow uzet te airpotove al sad me ovo malo poljuljalo…mozes objasnit malo ako ti nije problem?
@crnicar ,Sve jasno, svi znamo kak radi airpot. On ne voli da mu se voda slijeva kod polijevanja što mu se i događa pa je zato zamotao ih sa strech folijom. Ali ima jedna caka kod njih,kod polijevanja moraš biti full spor i strpljiv i nema curenja. Pričam iz osobnog iskustva,air potovi su odlična stvar jer korjen ima masu kisika i biljke bujaju!! Sto ljudi sto čudi to ti je to jbg..
Gorila blue, zavrsen strech 32 dana 12/12,od 7 biljaka 3 su foto ostale 4 hermici,skidam jaja na 7 dana ,planiram duzu pauzu tako da mi je malo 3 biljaka idem do kraja pa sta bude
Dosta lepljive i puno kristala, zadovoljavajuceg zdravlja