Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Afgan kush ×Black domina, White widow, Deep cheese
Dvije desno Afgan. Jedna je dobijala B-52, druga ne...
B-52 zaštopa strech, što baš i nije dobro, osim, ako su več previsoke za box. Ako nema B-52, bloom po swichu, radi istu stvar!
Ogromna razlika...
Somango, Deep cheese, Orginal cheese i Cheese
Deep cheese je monster crop, ljevo dolje....
Svjetla nisam spuštao ispod 70cm i paše im.... Išao sam na jačoj snazi i između 60-80cm,skoro pa i nema razlike.
Za kraj, White widow od Bulk seeds
Za sada 3 različita feno tipa WW od Bulk seeds. Sve su sličnog rada
Ova je najjača...
Uglavnom, od 5 sjemenki, svih 5 je pustilo klicu, još u vodi, tako da onda, direkt u zemlju.... Sa Hempatije su, isto kao Orginal Cheese od Paradise seeds.
Naprijed gorilla breath 6-ti dan,u pozadini danas nikla green gelato!! Obe fotosi od humbolta i royal queensa. Zasad su pod zeusom compact 308 (3500K) na 18/6 režimu,gorilla ostaje u njemu do kraja,gelato seli kad se presadi na terasu na sunčanje
Ocekuju se polako i photoperiod feminsirane Purple Queen, Gorilla ZKITTLEZ, DOS SI DOS 33, MIMOSA EVO.. miris u Šatoru je magia koja budi čulo mirisa jednostavno slatko vockasto i ne opisivo.. jos nekih 2 sedmice mozda i jos koji dan Don skidanja... Northern Light Auto.. mala je dala 87g suhog i kako sto duze stoji Aroma miris su sve ukusniji a high level totalna opustena uzivancija.. zelim vam ugodan chill
Mini domaja full puni cvijet,šta je sa ovim no name autosom vutraši,procvjeto prije nje dosta al ne puni se ništa,jel vrijedi drzat ga uopšte,kodam je nešto do genetike,nekako mi vuče na foxtail,slabo puni totalno,nadam se da će krenut.....peace
Danas sam izbacio biljke u OUT. Trebao sam da sacekam jos 15 dana, ali je ispao neki zesci problem sa murijom i morao sam vani. Biljke su oko 2 meseca stare, temperature nocu padaju ispod 10c. Idu i do 5 stepeni... Da li ce to biti ozbiljan problem? Stresa ce biti sigurno, samo se nadam da ne uvenu?