Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@budalin ,heh nemam pojma više ništ u vezi te biljke osim da je čudna od samog početka i jedva čekam da ju završim kakva god da bude!! Miriši fino,ljepljiva je,nek gura do kraja kak joj bude!!
Pozdrav drugovi
Randomke, oko 20 dana zivota koji dan razlike su, po dvije slične izgledom, trenutno 5 dan 12/12 rezim.
Prve dvije iz Marta mjeseca ispale muške, sreća pa sam na vrijeme zadao podršku i mnogo ljepše izgledom za sada djeluju od one dvije.
Vjerujem da će biti masnog mesa i ove godine
I imamo ovdje malu deformaciju jel tako, jedan list izlazi prije, a prvi put do sad sam vidio i šestolist.
Budite živi i zdravi u proljetnom zelenilu
Vozdra raja evo i moje malene .
Pocela je piti vise prije 7 dana dobila 5l ciste vode , da se saperu cristali iz zemlje i danas dobila 1/1/2 dozu boostera ,bloom i p+ vidjet cemo kako ce reagovati . Iskreno ne znam koji je dan cvjetanja.... Ali ima tu jos kapaciteta
Počeli pistili u stotici Power Plant Dutch Passion , 2.fem.15.l,.Scrog, Marshydro TSW2000,5.4.21=12/12...bit če monstruma od bilja, samo tako dalje..bez problema,srečo moja .
0.64m2,3.fem,11.l,Green Poison, Sweetseeds 5.4.21=12/12,top+LST,COB 's200w,+50w full kinez spectrum..✌by Lovetogrow,and happy growing
Pripreme za outdoor u baby boksu. Trenutno x3 Critical Orange Punch i x3 Banana Blaze stare 14 dana, idu van ovih dana pa će unutra na 10 dana i Shaman, automatske verzije isto kreću ubrzo
Malo smo kasnili s topiranjem i treningom ali popravit cemo tu u narednim tjednima.
Pozdrav vutroljupci,
Triple G (rqs), Plantella orhideja, 250w hps-a. Počela je ljubit lampu pa sam je slomio na dva mjesta i skratio za 40cm. Dobro se drži. Papicu dobiva svako 5 zaljevanje i pokazuje blage znakove burna, ali ništa strašno.