Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@Mo1 mnogo ti je lijepa ta ljepotica. Nemate pojma kako mene usreci kada gledam nase kucne radove. Ja sam izgleda ovu dobro natovario hranom ili sta vec. Evo je pocela je da raste naopacke
Imaju jos 3sedmice fore valjda ce izdrzati sta da joj radim?
Ocito od stresa dobila bananice..topirana jednom, nepoznati strain, 78dan cvatnje..nisam mogo bolje slikat trihome ali se i tu vidi da su jos mutni i prozirni, nema jos smedis..ocito bude duze cvala nego kaj sam mislio..zadnja dva zaljevanja isla samo voda i tako rokam do kraja
Ove druge dvije imaju iste trihome ko i prva pa se nadam da ce bit otprilike u isto vrijeme i gotove, buduci da su sve tri sjemenke iz kese pa nemogu bit siguran..sve tri su dobile malo po nosu, pretpostavljam da sam pregnojio, ispravite me ako grijesim..ali ova zadnja je ocito najvise najebala..nema veze..prvi grow je uskoro pri kraju pa uskoro ide popravak..pozz ekipa, stay high
Box:SC Dark Room 150w r3.0 150x90x200 Svjetlo: 3x Enfun lm301h + UV, IR - Svaki diman na 60% 90w cca 60cm od vrhova Prehrana i Substrat: Hesi prehrana, Plagron growmix 19L Potovi. Strainovi: Gelatto33 Linda Seeds (ljevo iza) 60 dana - Gorilla Blue Advanced Seeds (Ljevo naprijed) 46 dana - Afghan Skunk (Desno straga) 54 dan - Unknown Auto By Linda Seeds (sredina) 56 Dana // 12/12 9.dan
Gorila presla 70cm, ostale koji cm ispod.
Box:Pirate Box 60 Svjetlo: Zeus 308 XT lm301h ONE cca 75w na 55cm. Prehrana i Substrat: Hesi prehrana, Plagron growmix 15L smart Pot. Strain: Amnesia XXL Linda Seeds 57 dana zivota od toga 16 na 12/12.
14 dana na rezimu 12/12 hps 250w
Albanuša pot mislim da je od 1l,slomljeni vrh prezivio i napreduje fino, visoka 65cm od čega je 15cm porasla u zadnjih 7 dana
Bubblegum xl 13l pot-60cm visine 8cm porastao zadnjih 7 dana
Ice (13l pot) je cijelo vrijeme vege bio najmanji, a sada je najvišlji 66cm od toga 17cm u zadnjih 7 dana a 30 cm u 14 dana hesijevo gnojivo mu bas godii, nisam ga puno širio te ima 7 glavnih vrhova
Critical također u 13 l potu 58 cm visine od čega 10 cm u zadnjih 7 dana, ide dosta u širinu i ima hrpa sporednih grana
Sve biljke dobijaju malo manje od pune doze gnojiva (hesi) trenutno samo vitamini, bloom i svaki drugi puta power zyme. Zaljevanje svaka 3 dana, koristim kišnicu
Čisto da zabilježim da sam prvi put u životu probao cbd i da sam se oduševio ukusom i aromom. A sve ostalo znate i sami. To je kao kad dete ima velik ***** u vrtiću, lijepo ali beskorisno
E sad da se vratim na ono moje što bi rekli. mala gura li gura. S obzirom da je pot 2l sigurno će dat preko 20g. zvezdana polako napreduje. Vezujemo se ali sve joj paše, ne buni se gospođa nikako. Što mi je drago (vidi se napredak u učenju) . i za kraj najsladja mala.
 uživajteee
Vozdra Vutraši. Nakon nekoliko mjeseci Pauze od uzgajanja. Zavrsena Carica Aka Corona i ponovne revege iste sto je urodilo plodom nisam zabiljezio jer je paznja poklonjena njoj bila zalij i zatvori. Rodila se Bebana po mojim Informacijama je ili JackHerrer od sensi ili AK47.
A ja cu reci nepoznato sjeme. Budite mi dobri i zdravi pozdrav svima
Pozdrav drugari,
3 x Triple G
1 x Critical Cheese
120 w domaćeg leda
Triple G mi izgleda nestabilan strain, pune su deformacija, na jednoj rastu grane iz kotiledona, druga ima ma prva dva noda samo jednu granu, dok treća na trećem nodu ima četiri grane, ahahaaahaaa, ali idu fino.
Dan 40. auto NL by seedsman. Trenutno na 45W (1x9W, 2700K, zamenjena pre 2 dana + 6 x full kinez 6W). Malo sam je pecnuo, pauza na vodi pa prelazak na hesi bloom.