Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
White widow (Bulk seed) stara cca 2 mjeseca. Održavana za klonove!
Orginal cheese od Paradise seeds, on piči svojim tokom...
I Super lemon haze (klon) Linda seeds
Box:SC Dark Room 150w r3.0 150x90x200 Svjetlo: 3x Enfun lm301h + UV, IR - Svaki diman na 40% 60w cca 60cm od vrhova 18/6 Prehrana i Substrat: Hesi- do sada jednom hranjeno sa pola doze, Plagron growmix 19L Potovi. Strainovi:
Gelatto33 Linda Seeds (ljevo iza) 6 weeks and 1 day
Gorilla Blue Advanced Seeds (Ljevo naprijed) 3 weeks and 2 days
Afghan Skunk (Desno straga) 5 weeks and 1 day
Unknown Auto By Linda Seeds (sredina) 5 weeks and 4 days
Box:Pirate Box 60 Svjetlo: Zeus 308 XT lm301h ONE cca 60w na 60cm 18/6 Prehrana i Substrat: Hesi hrana do sada jednom, Plagron growmix 15L smart Pot. Strain: Amnesia XXL Linda Seeds (5 weeks and 5 days) - Jos 2 dana pa flip
Prvi put sam probao ovako jer uvijek nekako klijam sjemenke u ljeto pa je toplo na prozoru, no u ove zimske dane je jako hladno na prozoru a sjemenke vole toplo.
Malo vode u tanjurić bitno da ne plivaju u vodi sjemenke nego samo da su namočenom dobro.
Iznikla 30.12.2020 ( nisam znao da smo dobacili do 14.01 )
Ovo je slika 01.01.2021 ( čak sam je bio okačio ovde na forumu zbog deformiteta )
Nema tajne, to je normalna brzina rasta
Ne može to imat 16 dana da ebe rak raka.. prije bi rekao da ima 26,no dobro.. @Big L ,cookies je bila i moja želja no ipak sam se za bubbu odlučio.. ima vremena treba probat sveee
ne, i ja bi htio takav rast, zato pitam za tajnu. a kolko vidim, ona mala ti je na rubu tegle, a ova velika na sredini.. uspio si i presadit, mozda je u tome tajna?
Bila se izduzila pa sam je presadio na sredinu i malo zakopao. Imao sam problem oko podesavanja svetla, izduzila se pa je przila lampa itd...
Mozda je do spavanja, spava 8 sati dnevno.
Na 12/12 od starta. Pocela da izbacuje pistile. Oko 25 dana starosti +-dan dva. od Prije 3 dana je ova sinoc odradjen lst i super je krenula. Mala je ali draga.