Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Blue gelato 41 jos cca 2-3 tjedna do kraja malo sam je zapustio u zadnje vrijeme ostala bez vode u 2 navrata jbg živo ludilo s poslom i ovim glupim mjerama za koronu al bit ce na kraju nesta ,žao mi je jer je mogla bit dupla al.... bit ce jos
Gotova Gorilla Breath, harvest na 9 tjedana i 1 dan od pokazivanja pistila.
Strašan miris koji jos nisam dozivio kod ganđe, kiselkasto-zemljast, žena kaze da mirisi na mahovinu haha, meni daje na neki parfem muški, jos ne znam koji tocno.
Prođe 7 dana... Ipak je ova menka odlučila da raste, tako da...
Dan 5., auto NL by seedsman, u noći punog meseca dobiće novi dom (pot fi 30) i počinje primena hesi proizvoda.
Edit: @Mad Rabbit
Caka je u tome šta se nalazi ispod te keramičke pločice . U pitanju je el.prostirka za kućne ljubimce, skoro istih dimenzija kao i box, 40x40.
Nisam odmah startovao u finalni jer je bilo pitanje hoće li krenuti... Nemam ti ja strah od presađivanja autosa.
@Sjaj očiju ,frende jel to čaša na keramičkoj pločici? Ak je ne daj joj da direktno stoji na njoj,podbaci nešto,hladi ti korjen jbg!! Zašto presađivat autosa što nisi odmah išao u veliki pot? Sretno dalje..
skroz desno biljka je na mega crop nutrijentima i lagano prestize ostale koje su na h&g....ona je topirana ostale ne.... mc idem sa nizim ec 1.0 a h&g ec 1.4....
Nabijam joj komplekse, da nikad neće bit kao bor (jelka) slika je od 26.12a ove su od danas, izgleda da se bacila u utrku sa borom. U 2 dana sam morao dizat hps za 10 cm. A i počela je formirat cvjetiće. 2 tjedan na 12/12. .