Imaš ti tu puno više nego tri sedmice, po RQS-u cvjetanje traje 5-6 sedmica a tebi su se tek cvjetići formirali
Ma računaj min 10 tjedana svakako! Ja sam imao Royal Dwarf od njih koji ima sličan ciklus, i bio je 11 tjedana i 6 dana, a ne 7-8 tjedana kako piše.
Gledao sam tuđe dnevnike,bilo je njih sa 8 tjedana od sjemena do berbe, ali urod 30g i bez treniranja biljke! Ja sam dobio 54 g suvog.
Pitanje je od kad oni računaju vegetaciju i koji je faktor skidanja biljke, tj omjer trihoma. Najbolje 75 dana pripremiti i ne može biti loše.
Miris je prejak, ali da preselio sam u kartonsku kutiju i zatvorio, stavio malo wc papir unutra za vlagu. Nego kad sam išao ubrat osjetio sam 100 metara dalje.Izvadi iz tegle ako je svijeza/mokra kao sto izgleda na slici
Nažalost jesu, ljudi na forumu, ali tu su vredni ljudi pa ti kažu šta da učiniš .jel se netko susretao mozda sa ovim
Inače, 1 biljka - 1 pot...razdvoji ih što prije ili ovu zakržljalu jednostavno smakni .
Pročitati kako se pita (obrazlaže problem).Tu se javiš ako misliš da imaš problem ...ali morat ćeš dat više informacija, koja zemlja itd.