Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@Alien OG ,kolega,uopće ne razumijem kako si mogao dozvolit da ode tako u nebo? To se reagira na vrijeme,cropanje,lst,postoje razne tehnike.. ovak je to sad užas,borba,ali još stigneš cropp opalit.. ne štedi ju..
@Alien OG ,kolega,uopće ne razumijem kako si mogao dozvolit da ode tako u nebo? To se reagira na vrijeme,cropanje,lst,postoje razne tehnike.. ovak je to sad užas,borba,ali još stigneš cropp opalit.. ne štedi ju..
Dozvolio sam jer sam htjeo tako. Isprobavam sve, od velicine potova do raznih tehnika pa sam tako ove izduzivao da vidim kako je to kad uzgojis nesto tako visoko. Ali sada su malo pretjerale
Pozdrav ekipa,
u mene su nocne temperature iznad 26 tako da cu izgleda morat dovrsit grow sa 140w leda. Volio bi upalit hps bar zadnjih 20 dana da se bar za dz malo vise napumpaju, ali vidit cu kakvo ce bit vrijeme. Razmisljam da mi je bolje dobit manje i potentno nego palit hps pa dobit hermice.
Enivej na skankovima nema ni jednog trihoma na oko, malo me to zabrinjava jer su skroz zdrave, fino cvjetaju i sve, ali trihoma ni za lijek, kad pogledam mikroskopom ima ih ali ne onoliko koliko bi ih trebalo bit.
A onda pogledam critical kush, ona je vec bijela, trihomi izbijaju na sve strane... mozda sam skunkove ugusio sa previse dušika, neznam više ni sam. Jedva cekam zimu
Gorila breth ,Humboldt seeds klon neki cca 3 tjedan cvijetanja
Malo guzva u boxu al uvjeti su ok
Box 60x60x160 rasvjeta diy 180w led hrana full biobizz +big bud+bud candy
Caooos drustvo nisam uspeo da vodim dnevnik nije islo kako sam planirao, ali dobro,,, bice dana...
Kako vam se čini ova moja biljčica sada je 5. Nedelja. Na 12/12 prosle nedelje sam poskidao lisce... Amnezija haze iz klona je u pitanju 11L posuda
Hps 600w, hranim linijom Atami i biobizz. Coco supstrat je u pitanju
Vidim da ima malo zuckaste vrhove to je verovatno zbog blizine lampe, mada na nekih 50-60cm je lampa od vrhova, ali i dole mi se javlja po neki zuti list, saksija je osrednje teska zalivam na svaka 3-4dana
Do sada nisam flushao zadnje polivanje bilo pre dva dana jacina (ec 1,7. Ph 6,3) temp vode 21-22
fish mix 3ml/l
Silic bost 0,1ml/L
Bloom stimulator 0,7/L
Coco buster 0,5ml/L
A&B 2ml/l
Hvala na svakom pregledu i komentaru unapred...
Nikla 25.08. presađena u konačni pot od 20l. Topirana par puta, privezana (lst)... samo root od hesija. Prvo bila pod CFL sad pod Led (e27). Žbun... biće ovde seckanja kasnije. Planiram da je držim u vegetaciji dok ne napuni boks (koliko toliko). Predhodna nije imala neki veliki streč pa imam to u vidu. Rekao bih da je isti feno, i prva (pre godinu dana) je isto bila žbun. Desno je GOM, seme koje sam sam dobio pre godinu + dana. Bila na terasi na cc 5h sunca u recikliranoj zemlji i počela da cveta pa sam je ubacio u box na 18/6 da se bar malo popunu kad je već tu (plus nana koja je nikla u donjem uglu).
Pratim te s velikim zanimanjem . Ja sam također ove godine prvi puta sadila vani. Ne toliko uspješno kao ti, ali iz grešaka učim pa ću na godinu biti pametnija . Sretno i .
Evo i moja, skinuo jedan vrh na probu, po preporuci sorte, trebao bi ju skinuti, ali ostavljam još tjedan dana jer joj malo fali i da ju flusham kak spada.
00 seeds northern lights fem