Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Blueberry Cookies - Dinafem // Gorilla Breath - HSO Obadvije su imale ozbiljnije probleme ali evo mislim da su spasene obadvije.
Bluebbery Cookies se lockala par dana nakon switcha na 12/12, a Gorilla breath je pohermtila jer sam radio flush u boxu dok je bila "noc".
Sve u svemu evo nekih 5 dana poslje kod obe stanje se popravilo, Blueberry dobila nazad dosta dobru zelenu boju, a Gorilla vise ne baca jajca, skinuo sam oko 70 komada dolje.
Trenutno ispod DIY panela nekih 200w (252w ali ugasila se 2 drivera.), u zamjenu stura/preksutra stize zeus da pretvori ove vrhice u topove Blueberry Cookies - Dinafem Gorilla Breath - HSO - Flower 3 dana ,,,. Zajedno
Auto NL - Linda Seeds
Kao mali topiran u 19. danu, prve pistile izbacio u 28. danu, a danas mu je 54 dana starosti.
Jucer sam iz nekog sebi nepoznatog razloga cropao 3 grane i tek danas ujutro mi je doslo do glave da se autosi ne cropaju. Nadam se najboljem.
Trenutno je ispod nekog e27 panela 100w, sutra preksutra ce nasljediti prerađen panel iz glavnog boxa. ,.
Istina, bar 2 tjedna jos. Al ovaj vrh mi je skoro dodirivo led panel, i uocio sam jednu zutu bananicu na njemu (vjv light/heat stres) tako da nisam htjeo riskirat
@mester po meni tako treba biti, ako griješim neka me netko educira. Pogledaj i druge biljke dali im je lišće usmjereno prema gore ili kuda, uzmi u obzir njihovu veličinu i težinu. Kada izadeš na sunce ili kišu primjećuješ li razliku kako se osjećaš. Osjećaš li se bolje kada ti je dignut ili spušten list naravno