Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Biljka je tretirana srebrnom vodom da bi postala hermafrodit. Na taj nacin dobijamo polen sa kojim kada oprasimo drugu biljku dobijemo fem seme, tako da nije bilo potrebe za velikom saksijom. Jos dan dva da otvori bananice i secem je.
Amnesia Kush Dinafem,nekih tjedan dana u cvatu tek,miris počeo ubijat kad otvorim box,trihomi se množe na n-tu!! Dobila jučer dozu alga blooma sa dozom vita race-a u 3L vode,sva sreća pa iam dobar podložak,fakat u ovaj airpot nemreš sipat više vode,bar za sad,no i ne treba joj više trenutno.. ekipa toliko,budite mi pozz i udimljeni ostatak vikenda!! Prijatno!!
Imam dva automatika u boksu u 4l potovima i dve fem u 11l...Nisam fan automatika ali ova amnesia haze mi deluje da ce da bude opaka
Evo slika cele biljke od juce, to ja ova desno a levo je royal gorilla auto
@Menum ,šta reć osim da imaš previše biljaka u premalim potovima i da sve cjelokupno djeluje užas.. povećaj posude i idi na max dvije biljke na taj panel i možda i nešt bude,čak i više od tih svih sad trenutno!!