Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ljudi moze li mi neko dati link sa ovog sajta gde se mogu informisati o tome kako i kada da menjam svetlo, sto se tice razvoja biljki tj KOJE SVETLO DA KORISTIM ZA VEGETACIJU, A KOJE ZA CVETANJE KOJE JACINE I KOLIKO KULONA I LUMENA? Hvala HITNO JE
jao padobranca... čitaš li ti imalo? da si pogledao zaheftane teme na ovom podforumu našao bi što tražiš. ajde nemoj biti lijen i nemoj se izgovarati da si napljugan pa ne možeš nego se baci na čitanje!
evo ti tvog materijala, odavde počni pa polako čitaj redom top teme:
E sad mogu lobodno da kazem da imam vise srece nego znanja i pameti o uzgoju. Prvi box. Prva biljka cura na pola puta, druga opet cura. :bananica :bananica :bananica :bananica
pa napravio hst i kao što vidiš na prvoj slici (vidi se špaga) lst jer mi je drugi glavni hed otišao malo u visine, a prvi ostao nizak pa je bilo potrebno napravit lst
2 x Skunk no.1
2 x Z7
1 x Thai x Skunk (prosli put sam napisao 2xWhite widow al sam pobrkao sjemenke, jedna ispala muska - regular sjeme...izbacena je naglavacke iz boxa)
na pola puta cvjetanja...jos mjesec dana i gotooovooo
Ja bih zamolio za savet .. posadio sam nekoliko saksija( 20-30cm saksija) na prozoru , gde je sunceva svetlost vecinom dana.. nikle su posle nekoliko dana.. koliko cesto da zalivam ? Neki saveto , nesto , dobro bi mi doslo .