KAPETENE,"just" one B.I.G!,kako si sa Scrogom,to lepo popunijo..godinu sam na forumu,ljepše(i punije)mislim da nisam vidio u tentu(i ja ga srčno želim zamjenit moj-pola/manji/po m2,btw,za taj)120*120*200!!Zista fenimenalan "form"-a,zelo ljepa(košata,zdrava!!),sa ljubavlju do cveča i nje-NARAVNO ,postižeš e.k.s.t.r.a.rezultate!i orgaorganic!to mi se i najviše sviđa.moram malo "tvoje energije"da pojedem...lol...baš me bloom zanima,držim gače,da bu sve kako spada(,mada u to NESUMNJAM NI 1%),al da ne dođe...THUMB'S UP FOR KAPETAN!10-ti dan na 12/12, 120x120cm, 600w Pogledajte prilog 314395Pogledajte prilog 314396
Mogo si i neki dnevnik otvoriti s tim ak.Taj strejn je inace moja velika zelja vec godinama al uvijek se neki hepek dogodi i sprijeci me da ga uradimserious seeds ak 47
Kod mene je box 80x80 i jedan takav mali vent sa 2 brzine radi posao, da ti ne bude puno tri? A taj vent dole na upuhu nema bas neke logike,mislim, samo se dzaba okrece neka ga sada, no za ubuduce, bitno da je bilje zdravotako da cu ga ostaviti i ubacit 3 da duvaju po biljkama