Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo mala cvijeta 2-3 dana,dosta mi se opet izduzila al dobro kako je tako je. Neznam dali da loilipopam posto je gore dosta rijetka i ima vece internode.Inace je i dalje zdrava i zelena i nema nikakvih anomalija po liscu, taman kad je pocela cvjetat sam trebao gnojit pa sam odmah presao na biofloores od canne full dozu+bioboost i rizhotonic.
Northen lights-00seeds
Zadnji mu je dan!
55.dan cvata!
Zamjena je na klupi!
Deep cheese &3 Blue cheesa
NL klon & Libery haze, koji ide solo u 100×65×200 ispod Zeusa!
Kada dođu novi, ubacim koju sliku!
Brutala izgledaju @Influence
Daj mi reci kakav ti je trainwreck? Nevidim na slici to je gotovo ili ide na susenje?
Imam jednog trenutno u boxu pa me zanima
Pozdrav ekipa,
Prvi mi je grow ... šta kažu stručne oči? Radi se o white widow auto, neki 45-46 dan u cvjetanju? Malo mi je sve mršavo ali nisam ni mogao bolje sa 150W snage. Kad se to bere?
Evo mene nazad s mojim automatima nakon nekog vremena.
Debelo su u 4.tjednu cvjetanja, dobivaju bloom booster od GHE, RO vodu. White Widowu falilo Kalcija zbog RO vode, jednostavno dodao vodu iz pipe.
Idemo redom:
Stretch podnijele dobro, trening isto. Ova dvije desno nisu velike kao sve ostale, ali najbrže zriju jer nisu supertopirane. Dakle sa supertopiranjem produžena vegetacija svim ostalim curama.
ok, ja autose brojim od nicanja kod tebe bi znacilo onda za 2 tjedna idu pod skare. Slikaj cijelu biljku. spec kazu 10week od nicanja, neces pogrijesiti ako je skines 1week kasnije, bude fino radilo:thumb:
www.vutra.org
Inace, imas ti tu jedno 3 nedelje otprlike do kraja, koliko mogu da vidim....