Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Royal dwarf´s. Lijeva 16. dan starosti, desna 18. Ostala jos ta dva pa ih celicim za out, vec bi ih odnesao ali me vrijeme zahebalo tako da ce jos par dana ostati pod cfl-kama pa na site. Krenule sa pistilama vec nakon 15 dana od klijanja, ovo mi je prvi put da mi autosi tako brzo krecu u flower..
Jet jos 30-40 dana do kraja, ne znam kolko cveta tacno:
Big Bang, onaj sto je bibo u komi, presadjivanje pomoglo ali stagnirao je duze vreme,
evo nedelju dana mozda raste samo dosad je bio u hibernaciji, skinuta su 3 klona sa njega, ostala 4 vrha:
White WIdow klon, jel dovoljno porastao ovaj klon da mogu sa njega da skinem 2 klona i
jel bi okej bilo da ti novi klonovi budu 6-7cm, znam da je optimalno 10-15cm, hvala unapred?
znam da ima stofa, nego kad bi seko to bi bilo 6 cm klonovi posto dole idu novu izdanci i to bi bile nove grane
pa ne znam dal bi ta velicina od 6 cm bila dovoljna, evo poslusao sam te idem da secem
ma moze, ako ne verujes pogledaj moje minijature pa ce ti biti jasno da moze, znas kolike su posude pa proceni koliko ovi imaju santima, i to je ukorenjen onaj donji deo grencice sto sam secnuo od klona i sto se obicno baca
evo još malo slika, po mojoj prognozi još 20ak dana možda i duže... žurbe nema samo da sve bude kako treba nisam ni za zapalija ništa tjedan dana, al kad gledam njih nemam ni potrebe
25.2. proklijale i posađene, 28.3. prebačene na 12/12 šta bi kolege iz srbije rekli neću da vas smaram više hahah