Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Super ekstra skank. Navodno cveta 6 nedelja. Kod mene bio okruglo 3 meseca na 12-12
Zakrzljala kao mala, pustala po 3 lista i 3 grane. Na kraju je bila najveca
15L pot, sve od hesija. Potrosila je djubriva vise nego bilo koja pre. Zver sam zalivao na 2-3dana(3. dan je zemlja kao barut) ostale na 4 dana
Critical +2.0 auto. Dan 12 u tijeku,presađivanje kao da nije ni osjetila,jako nabijena,ne dam joj ni malo da se izdužuje.. . Zemlja je terrabrill ,meni jedna od dražih uz florabelu!! Respect svima!!
Gold Bar Kush nakon 75 dana na 12/12 i nekih 65 dana cvjetanja ode pod skare ,nazalost zbog selidbe sam ga morao prebacit na cvjetanje da nije popunio ni 40 % boxa i dobio 60 g suhog kvalitetnog ploda Uglavnom preporuka za strain koji raste ko mutav,otporan i nimalo zahtjevan za uzgojit
Slika od pre tačno 53 dana i od danas. Brza biljka, treći grow i drugi put fenotip koje se gotovo ne "streča". Takođe test gnojivo blumi za orhideje 3-5-7.
Malana, Sweet Tooth Express auto, Sylvi (ne znam strain, ime sam dao samo za sebe po osobi koja mi je dala menku, a biljka je čudo)Sweet ću (ako Bog da) uzgojiti unutra, a druge dvije idu u out čim se vrijeme proljepša i stabilizira.