super je, malo ali verujem ubojitio, koliko jos planiras danamikri mouse je napisao(la):amnezia haze 12 12 od starta pc box
super je, malo ali verujem ubojitio, koliko jos planiras danamikri mouse je napisao(la):amnezia haze 12 12 od starta pc box
sinoc sam je zalia,jos 3 dana pa flush zadnji pa 6-7 dana da se malo osusi u zemlji,dva dana mraka i gotovo,na kraju 4mjeseca 12 12 nisam ni to ocekiva hehe,ne zamaram se kolicinom nekih 20 tak gr,ali zato ce ubica bit teska,lipo mirise i cila j masna i kristalnaPowerSeed je napisao(la):super je, malo ali verujem ubojitio, koliko jos planiras dana
Grow suport, helpppWeeDiC je napisao(la):Moj ponos i moja "bruka', klon WW i BB, opet je klonuo, sutra su izvaditi zemlju iz posude,
oprati koren i presaditi u novu zemlju(PowerSeed-ov savet) mada ne znam bas kako cu ubaciti ceo koren u zemlju
al snacicu se valjda nekako, ako i to ne pomogne skinucu 5-6 klon kolko ima vrha
pa cu videti sa njima, ili je genetika ili se koren gusi al mislim daje koren u pitanju.
ej pozdrav evo ti helpo oko korjena izvadis ga iz tegle skratis korjen sa skarama kao kod bonsai dodaj root kompleks za okorjenjivanje i biljka spasena , nemoj pretjerivati sa skracivanjem korjena mozes skratiti glavni i malo onih okolo ali one sitne zilice korjena probaj ne dirati sa njima biljka vuce navise hraneWeeDiC je napisao(la):Grow suport, helppp
pozdrav,dnevnik nisam radia ali imas u ovoj rubrici galerija sa slikama slike pa skoro svaki tjedan u zadnje vrijeme,pa u opisima slika nekih ima info o svjetlu i boxu,samo prolistaj ili pitaj sta te zanima,pc box je tocije dva pca spojena jedan do drugoga,rasvjeta 70hps + 2 cfl od 21wBoRaiCho je napisao(la):@ Mikri
Kakvo je osvjetljenje u boksu ? Ima li dnevnik, daj neki info ?
Ja komentiram slike koje si postao, a ne "poludnevnik" u temi Foto Album Galerija SA KOMENTARIMA.e radim joj nista a prvo procitaj pa onda komentarisi, na prethodne 2 strane ces naci odgovor!