Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
I čisto kao poređenje monstercroped Critical + od Dinafema koji me je oduševio i tokom prethodnog, a sada i tokom ovog uzgoja. Perfektna vegetacija, kao i razvoj u cvetanju. A tek ukus i rad..... Mada je i Amnesia izuzetno dominantna.
trenutno stanje u boxu
ostale su samo Lemon S S Haze i Special Kush #1, white widow je kilavila pa sam je se rijesio...cini mi se neka nestabilna genetika, a mozda sam samo imao srece
obje ljepotice u režimu 12/12, danas im je 4. dan
prije 2 dana dobile veliku kolicinu magnezija, blooma i bio heavena, cisto da taj switch osjete sto vise bezbolnije
Lemon S S Haze pokazuje veliko zadovoljstvo, digla je listove u zrak koda joj prijete vatrenim oruzjem pocela je i spol pokazivati nije izgradila calyxe ali je pustila prve dlacice Special Kush#1 nazalost imala kratku vegetaciju ali i ona pokazuje potencijal, dobro odreagirala na fim i "lomljenje" glavne grane, ne ocekujem od nje neke velike kolicine ali dat ce i ona nekog dima zasad lijepo napreduju i tata je zadovoljan
Gornja dva Dark Devil donja ljeva Blue Mammoth i desno Tutankhamon svi auto cca 30 dan .Jučer prebačeni na hps 6oow
Pozdrav Svima i mnogo dima u novoj !
Nekada i sada
35 dana vegetacije i jedno 75 na 12-12 pot 15L. Kad pogledam onaj koren(dosta je ostalo u zemlji) mislim da pot od 15 l nije za vise od 20-25dana veg
Dr. Grinspoon...
Susa ko u pustinji Gobi, ali neda se on.
Plagron organic od temelja do krova, s tim da alga grow uopce ne dajem, osjetljiv je doktor na puno hrane. Dobija Root preko korijena i Vita race folijarno...
Hans radi na 70% u vege modu...
Puno ljubavi, srece, zdravlja i razumijevanja vam svima zelim u nadolazecoj 2019.g.
Zivjeli!!!