Donosim zakljucuk na osnovi onoga sta vidim. A vidim to što sam ti rekao a za to mi netreba nikakva informacija pogotovo ako se radi o ovako maloj biljci. I nisam rekao da je utopljena, vec da smanjis vodu Kaj se mene tice , netrebas. Udri ti po svom.@Zelenko63
Nemoj me nasmijavati, mislit ce ljudi da je stvarno utopljena. Biljka svaki treci dan dobije 250ml vode i svako drugo zalijevanje folijarno. Donosis zakljucak a da prethodno nemas ni jednu info o biljci.
Guawi,Ace seeds,dan 53
Pogledajte prilog 251152
Pogledajte prilog 251151
Northern lights,Sensi seeds dan 53
Pogledajte prilog 251150
Pogledajte prilog 251149
Holy grail kush, Guawi
La confindental , NL
Dan 25 na 12/12
Pogledajte prilog 251155
600w hps,Hesi gnojivo
Pot 25 lit
Donosim zakljucuk na osnovi onoga sta vidim. A vidim to što sam ti rekao a za to mi netreba nikakva informacija pogotovo ako se radi o ovako maloj biljci. I nisam rekao da je utopljena, vec da smanjis vodu Kaj se mene tice , netrebas./QUOTE]
Krivo vidis. Biljka se probudila dvije minute prije toga, a prije nego se probudila dobila je folijarno vita race. Inace koliko ja znam o uzgoju, biljka spusti listove kad spava i ako jos te objesene listove pospricas oni se jos vise objese. Tako da se apsolutno ne mogu sloziti s tobom i zato sam reagirao, jer ce netko novi to vidjeti i misliti da ae tako ne radi.