Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
I tako jucer malo po svom zadnjem dnevniku i dodem do spoznaje da sam se za u vezi Pakistan Valley i Special Queen Zamjenio ih vjerojatno dok su bile male sta ces previse sam dimio kraljice ovdje su jedna do druge i po listovima se da lako zakljucit koja je Indica
Mogu samo reci da mi je u jednu ruku drago sto je tako jer je ova kraljica daleko naprednija od prijasnje
Critical plus --- Chocolate haze --- Smile --- BlackJack ..... svi ulaze u 2. tjedan cvata osim Smilea... pot 20-35 L full organic... Led Diy e27 panel sa hansovim cobom trenutno pogonimo 380 w na 60 cm razmaka...
Danas 22 dan na 12/12. Hajmo rec da je pocelo cvjetanje tek u 10 danu lijeva a desna kasni 3-4 dana.
U 18 danu na 12/12 pocele proizvoditi trihome, sto jeste 8 dana pravog cvjetanja. Zanimljivo Ove slike bez svjetla su uslikane prije 3 dana.
Led e27 na 30, 35, 28 cm razmaka kako koja grana. Jbg da one nisu davale prednost nekim granama, tj izduzivale ih, bilo bi vise topova u ravnini. Puno se krije grana ispod topova. However, ne zalim se a bgm ni one. Happy su a i ja