Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Rqs-Blue cheese auto x2/Bubble kush auto x2 (stare između 48-62 dana)... hps 400w,autopot,biotabs,orgonit ...tri od četiri biljke prerasle šator,malo pecnute blizinom lampe,multikropane ....
Pred 6 dana panel na najjace. cca 192 W oko 50W/sqf
162W E27 (2700,6400,4500K mix) + 2 x 30W kineske full spectrum 2IR/2UVdiode.
Danas izbacio 27W E27 6400K i panel namjestio na 40cm od vrhova.
Prva je Auto Aneshesia 60 dan, danas nahranjena sa 2,5l hesi bloom,boost,p+ 50% prep. doze. Prva pistila pred 30 dana pred dva dana krenuli trihomi da se slazu
Iza nje lijevo je Auto Super Hash 40 dan starosti,lijepe debele grane i internode... 7 dana odkad se pojavila prva pištila Malo je tlaka taj air pot od 15l zalit,ali ga uspjevam zalit sa 4-5l vode bez beda da ne propisa svuda naokolo i dobijem nekih 20% runoofa,samo je tlaka treba full biti stpljiv
Iza nje desno je 40 dana stara Auto Anesthesia za koju smunjam da je hermic kao i ona iz proslog growa sa Whitewidow. Prva pistila isto pred 7 dana ,iskreno nada se da je hermic jer imam vec spremno mjesto za nju/njega di ce odradit sta ima do kraja ako pokaze da je mudonja, a meni ce dobro doci slobodnog mjesta
Pozz ekipa nikako me nema ludilo s poslom sta da kazem
Evo BRAZIL AMAZONIA neznam iskreno ni koji dan i koliko je u cvjetanju sad pogledao sa microscopom i nije jos spremna smeđih samo na jednom vrhicu ostali prozirni i mljecni po meni jos 20etak dana
Tačno 1 septembra izbio iz semenke!Znači danas mu je 59 dan ukupno!Pištile je pokazao u 17 danu!Jako brzo se razvio!Plus ja nisam znao da je automat pa ga topirao.Kontam da bi bio jos brži!
Super O.G. kush - Pyramid seeds... otkada je izasla iz zemlje je patuljasta... lst provodnice... rezao samo lisce iz sredine jer jednostavno nestane sve a mozda i novi izboji budu stradali od ispod ... Hans cob 50 W... box 60x60x160... pot mix 35 L... 47 dan vege ... i nece gore da ga jebes... ali moze me j... do cvata ali tada mora gore... kad tad dolazi hermicevo vrijeme...
41 dan vege, 10 dan na 12/12. Lagano one, ne zuri im se Lijeva je brza nego desna. Led e27 na razmaku od 28-35 cm, mix boja 4000k, 4200k, 6000k i 3000k.
Moja mučenica (g-o-m), 41. dan od nicanja... i njene gošće.
I jedna od pre dva dana, na suncu za fotkanje. Sramežljiva pored vaših lepotica ali kakva je da je - moja je
Opet neki razmjestaj
Gore ljevo u kutu Amnezia x OGdanas joj brojim prvi dan cvata, do nje Special Queen, tek je izbacila prve pistile, bome joj treba dugo,
Pakistanac odmah do nje on je 12 dana u cvatu
Dole ljevo CMOG on je 10 dana u cvatu
I do njega CPK on je 13 dana u cvatu
6. Dan - zalivene prvi put svaka sa 1L vode (dodano 3g great whitea), i prvi puta dobile folijarno heavena, pa čekamo sušu
i jedna je riknula, presadio sam ju u manju časicu, reko da ne bacam, možda preživi
Glavni stem topiran i grane sporedne, airdom radi 8h dnevno dok rasvjeta gori, dobile su do sada foliarano samo bb heaven i algamic, pustat ću ih još malo, pa ću fimat sve grane, dobro razvući i nabaciti 2 mreže, pa nek amazona divlja.. @hazeri