Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
završavamo polako 4. tjedan... zamjenio sam led rasvjetu, sada je isti model kao kod @Gertner samo ovaj je sa LM301B i radi na 180-200w, gori
.. išlo se u dortmund rodbini u posjetu, pa navratih ovdje sa rođakom, nagovori me poslije 2 haubice jack harriera, izdržao 15 min i izašao vani XD
60x60x160 -- 135W E27 panel (ovaj tjedan cu montirat jos 4 grla pa cu pojacat na 150W i pratit, maximum ce ici ako ne bude przilo 195W, 11x15W V-tac i 2x full spektrum kineske od 30W (13-15W realnih).
U prvom planu je Auto Anesthesia 40 dana u 6l potu Cvetal R-Supstrat zemlja.
Otpocetka se slabije razvija, neznam jel do zemlje ili nesto drugo. Dvaput dobila TNT i jednom Bio Root Plus. Pred 10 dana se pojavile prve pistile,valjda ce biti za pljugu od nje
Odozada lijevo je Auto Super Hash 20 dana u 15l Air potu i PremiVit zemlja. Najbolje se razvija a od prvih listova izgleda kao da ima TMW Zadnje zalijevanje dobila Bio Root Plus ,prvih par samo voda jer sam cekao da odluce poslati jedno tjedan dana
Odozada desno je jos jedna Auto Anesthesia 20 dana u 6l DYI Air potu i Premivit zemlja. Od starta se razvija bolje od starije seke. Bio Root Plus zadnje zalijevanje.
Choco Mint OG
Pakistan Valley
Critical Purple kush on jos nije dobio nikakve hrane osim tarantule u prvih 20 dana, i vrhici lisca su poprimili zutu boju. Al bit ce on ok