Nova OG same here, jel ti prvi puta @Sensi Star ?@420Florist
Nova OG, Big Bazooka i dvije Super Glue (sve od Anesia Seedsa)
hehe , ma jok bas to tebe zelim pitati, imao sam shockowe s tim hebenim anesia seeds, 1,5 mjesec cekao seeds, 5 ljudi znam nisu jos ni dobili (prek 2,5 mjeseca) a znam i hrpu ljudi sto su gajili nesto sasvim 3. od te seedbank, bas me zanima, ja sam uzeo radi visokog THC-a navodno, sta ce ispasti vidjet cemo...Imas kakvav savjet za udjelit ako si je vec uzgajao?
Takodjer, niti maila niti potvrde, nakon 1,5mj posta u sanducicu, ajde neka je sa srecom kod tebeJa sam narucivao preko 1000seeds.info.
hehe , ma jok bas to tebe zelim pitati, imao sam shockowe s tim hebenim anesia seeds, 1,5 mjesec cekao seeds, 5 ljudi znam nisu jos ni dobili (prek 2,5 mjeseca) a znam i hrpu ljudi sto su gajili nesto sasvim 3. od te seedbank, bas me zanima, ja sam uzeo radi visokog THC-a navodno, sta ce ispasti vidjet cemo...
Ja sam narucivao preko 1000seeds.info. Nakon uplate dosle mi menke za cca. 10 dana.
Jedino sto mi nije uopce isklijalo od Anesia Seedsa je Amnesia Flash.
Vrh!Six shooter- fast buds
Spremno za tegle, mirise i izgleda fino. Zahvale @Pantagan za svu pomoc, bez tebe bi to bilo puno losije, ako bi ista i bilo.
Pogledajte prilog 231475Pogledajte prilog 231476Pogledajte prilog 231477Pogledajte prilog 231478Pogledajte prilog 231479