Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
73 dan,
danas flushana ww, kad se osuši za 4-5 dana u mrak cak/susenje,
purple ce dobit ripen slj tjedan i jos 10tak dana ce ostat,
a blue amnesiji treba jos...
zivjeli moji groweri
trebalo je samo malo odgojit amnesiu pa out na zunce, al jos smrdi prihvatljivo pa nek se prze...nekako je i critical uletio u tu pricu i zavrsio tjedan dana poslje u istom potu
suncaju se na 4x30W full spectrum kina cobovima za 5$ kom vec dvadesetak dana, ranije je bilo 5x24W cfl
bilo je i problema sa vrucim zrakom sa hladnjaka, nakraju je komplet lampa van boxa zavrsila i box je osto bez gornjeg djela i sad je milina, oko sobne temp se vrti, nije jos prelazilo 28°
rezim je 24/0 otpocetka, tu i tam zavrse sat dva tri bez lumenaze kad se druzimo...
dugo samo 2 diode radile jer je vruc zrak s hladnjaka padao po biljci i to im je bilo tjedan dana kuhanja i dost je lisne mase koja je uz stranice boxa nahebalo... dobila je fitoalgen folijarno nakon toga i na pol snage lumena dok nije nije lampa van boxa zavrsila...
eh da sam imao više strpljenja i zelenih listova ostavio bih je i ja tak ko ti..nekak da su se i pocorni fino popunili bilo bi jos vece srece..hah to na slici je bilo ono lakse šišanje u roku keks... ovo trimanje nazalost još traje i trajat će (ne mogu ko covjek ni trimat u miru )