Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
3 mjeseca i 9 dana, mislio sam da nisu blizu ali sam kroz kapljicu okino pogled i nekako mi se čini da idu kraju, iako lišće nije konzumirano, trebo bi na flush ić...fotka heda kad se poveća ima uvid u neki mlječni stadij većine gornjih topova, razmatram da za koji dan skinem hedove i pustim donji dio grmlja, kojeg ima, da malo sazrije još na biljci...
kako god još par dana garant, iako su jako mršave s obzirom na strepnje i čučanje oko njih, moram šutit, ako ih je neko shebo to sam ja, nisu same sigurno...
Budimo iskreni i priznajmo sebi da vrijeme finiša koje breederi daju u pravilu nikad ne odgovaraju stvarnosti. Em zbog marketinga, em zbog pustih kilovata hps-a pod kojima uzgajaju. Lolipopaj da imaš za pušit ali šteta ti je to sve skidat jer ima tu još jahanja. Vidi kristale, garant su još svi prozirni...
Jaoo...pa jedva cekam Dobra strana growanja je kaj vrijeme s uzitkom leti..jos kad imas dima pa tako s crvenim ocima uzivas u boxu..sav se raspekmezis hehe