Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
ewo jedna kako se ne growa,jucer ju zalio cekam da se osusi zemlha i pod noz.. milky su svi trihomi a ja zivaca vise nemam a i treba mi prostor za druge stvari..
RQS Northen Light Auto, 400W
Kažu na sajtu "Harvest month 9-10 weeks after planting", a evo hadžinica fura 89-ti dan od klijanja bez i jednog ambera. Vršnjaci AK47 i Skunk #1 su već u teglama, pa čak je i CFL upaljen jer čeka juče zasađene nove pionirke.
Ali da je lijepa, brate lijepa je...
@Greenland
Super! ...ali iskoristivost lampi ti je 40-tak % max. postavi ih horizontalno, napravi reflektor od neceg, mat bijelu na to drvo i da vidis kako ide za dz bolje
Biodiesel mass 9. dan. Slika kao slika, ali postam ju zato jer sam maloprije otkrio nesto na prvom "trolistu" sto izgleda kao da se razvija nova grana/izdanak. Rano je još za neke zakljucke ali ja prvi put vidim tako nesto da iz lista raste jos "nesto". Evo i macro slika pa vidite sami.. pratit cemo dalje pa cemo vidjet sta ce od toga bit.
Bilo mi dosadno pa ga osiso dan dva prije harvesta.... znam da je imo jos bar 2 tjedna jer ga hesi poceo vracat u zivot al nemam nit zivaca nit vremena vise..