Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
RQS og kush . 45 dana vegetacije samo na slavolu i vodi u florabella universal sa dodate dve šake zeolita . Sada joj je 2. nedelja 12/12 režima . Prošlo zalivanje dobila 5ml NPK 5-5-5 gnojiva , a od sledeće nedelje krenuću lagano da joj dajem bio bloom .
Northeren light auto RQS-51+- dan cvjetanja. Vidi se mozda 5-10 posto smeđih trihoma. Pustit ću još 6-10 dana vidit cu. Napatila se vrucine. Vrhovi su bili 1 cm od lampi jer mi je previse narasla u vege. LST je pratija položaj lampi...i zapinjalo bi kad bi stavlja i vadija iz boxa. Naštetilo je najvišim vrhovima.Nije top shelf ali će biti dobro i bit će dosta.
Jutros skinuti Spiritual Punk od Samsare! Prošo sve i svašta i nadmašio je moja očekivanja! 107 sve ukupno,a cvijetanja 67 dana i to pod 250w hps! Ide i smoke report za mj. dana!
Da predstavim i automatik! Royal cheese od RQS star 5 dana,al je on pod 150w mh(za sada)!
Pod 250 će sad dva Mohan Ram-a od Sweet Seeds pa se još vidimo!
Vjerovao ili ne...i mene je zateklo... isto su godiste ova i ona domacica iz gornjeg posta....samo sto je ova ispala auto...kako i sta pojma nemam u startu je bila strasno cudna zato je nisam ni trenirao...kad ono auto
P.S Izdvojio sam sjeme od vrhunske , tkz "Skunk" ali bas bas dobar.
Stvarno mi ne pada napamet da se pravdam i ubjedjujem bilo koga, lijepo sam napisao sta je. Zamolio bih ako neko ima konstruktivne i korisne savjete da napise. Ove djecije fore su out...
P.S Pitanje za dobronamjerne clanove, da li da je zalijem jos jednom ili da je stavim u mrak i da skidam ?
Iznervirao sam se i evo jos jedna slika DOKAZ da je onako kako sam napisao,nije mi jasno zato bih krio nesto !? Ne zelim da mi se daju dvosmisleni odgovori i dovodi se u pitanje istina...