Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Durban Poison klon ostavljen indoor da se zezam sa njim malo,upravo presadjen
Bice u vege do kraja meseca,znaci jos dve nedelje pa ga stavljam na cvetanje 9. dan na 18/6:
Aa resio sam taj problem sa osvezivacima prostora Ovaj autos sto mi cveta se skoro ni ne oseti.
Sad ga pustam minimum 60 dana cvetanja ali bez treninga,zanimljiv mi je izgled jedan hed-jedna biljka
Ovo je biljka za koju sam cijelo vrijeme mislila da je tutankhamon, a na kraju je ispala skunk, bar mislim , i to prvi koji ide dole, čim zemlja još malo presuši. Cijelo vrijeme je bila nekako drugačija i ljepša , jedina u tamnom loncu i piknuta u zemlju kao tutan. Očito je tu, ili kod presađivanja došlo do pogreške. Posadila sam tri skunka i 2 tutana, prvo dvije nisu izašle, a onda su se u jednoj tegli odjednom ukazale dvije . Dakle, moguće su i druge kombinacije Sad mi se pak čini da imam dva tutana i dva skunka Who knows?
stanje u boxu pred tjedan dana, u prvom planu nova optužena za tutanstvo
Royal Jack , 50. dan od klijanja . Jutros malo proredio lisnu masu , odradio sitni lolipop i dotegao vrhove .
Mislim da je to to , što se LST-a tiče i da ću je do kraja držati ovako vezanu .
Evo slika pre
i posle lolipopa i treninga
Evo kako to izgleda u boksu . Pored je Nordern Light , star oko 2 nedelje , danas verovatno pada neko topiranje .