Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
opali jednu sliju da vidimo, ako je prenisko u odnosu na Somango onda triba još malo dignut. Ne triba se rastezat u visinu, rađe u širinu, i to Somango i velika ww. Aj nećemo više spamat temu, ovo je ipak fotogalerija sa kometarima.
hej pozdrav ljudi, zanima me vasa procjena ove biljke to je Northern Lights autoflower i u nedjelju ce biti punih 5 tjedana stara biljka. od treninga sam napravio LST u trecem tjednu i jos sam porezao listove koji su smetali.
nekako mi se cini da su ovi cvjetovi dosta slabi za 5 tjedana starosti...jel to vama dobro izgleda ili sam nesta za*ebo?
Sannie's Seeds - Sannie's Jack
Genetic: Sannie`s Jack F5
Flowering time: 10-13 weeks
Harvest: up to 750 gram/m2(indoor)
Taste: a powerfull spicy/lemon haze taste and smell
Effect: The high is heavy and is in the head(real haze)
Flowers: They are rockhard with alot off tales
THC: up to 22%
Za ovu još ne znam šta je... Došla je u kesici Sannie's Jacka, ali je poljubičastila. Od ljubičastih sorti Sannie ima Killing Fields i Jackberry... Pa bi mogla biti jedna od tih... Ništa, čekam vidjet kakav je dim...
Hvala na lijepim željama, čekam još da se osuši Jack i KF pa ide smoke report 4 vrste usporedno. Sugar Punch i Shackzilla su već svemir za sve što sam probao dosad.
@MMSplit Stvarno ti je strava ispao Jack !
Evo i kod mene u boksu RQS-ov Jack Herer auto , 14. dan od klijanja . Zasadjen u saksiju sa 12l žute florabele universal .
Izgleda da je mladoj Dzekici jaka florabela pa su prvi listovi bili potpuno izdeformisani ali kako vreme prolazi bilja izgleda sve bolje .
Prošla je bez HST-a al je čeka hardcore LST
Evo da i ja objavim nesto, ovo je random sjemenje sto su mi frendovi dali, od 30 sjemenki 4 su iznikle. 3 su posadene u prvoj polovici drugog mjeseca, a ova u crvenoj kanti je 3 tjedna stara i sama iznikla iz stare zemlje (lol). Svjetlo je 1380 lumosa - 22w. neznam jel to dovoljno, ali znatno bolje rastu sada nego prije te lampe. neki savjet mozda?
I tako malo po malo, stigao kraj mog prvog growa. Sinoc posjekao zadnje 3 biljke... Hvala svima na pomoci, savjetima, komentarima. Sorry sta nisam vodio dnevnik, jednostavno nisam imao vremena, al nadam se da cu brzo skupit malo volje i vremena (godisnji) pa napravit dnevnik (ako smijem poslije growa?)... I pricekat cu da se sve posusi pa napisat i smoke report za moja 4 straina... Zasad sam prezadovoljan rezultatima (količinski i kvalitetom), pusi se vec naveliko Shackzilla i Sugar Punch...
Zadnje su ostale 2 Killing fields i jos jedna Sannie's Jack...
Killing Filelds - manje su jer su imale 2 tjedna vege manje od ostalih (zeznuo dvije sjemenke), ali nadoknaduju sve bolesnim mirisom (nekakve bobice i benzin???tako bar pise). Mozda favourite do sad.
Genetic: The One x Sannie`s Jack
Flowering Time: 11-12 weeks
Harvest: Up to 700 gram/m2(indoor)
Taste: Very fruity but with a powerfull petrol smell
Effect: The high is heavy and longlesting
Flowers: Big and dense
THC: Up to 22%
za prvi puta odlican grow neznam koliko ima smisla da sad radis dnevnik, nije valjda da vise neces growati? bit ce prilike za dnevnik.. svaka cast jos jednom, poz