Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Box:SC Dark Room 150w r3.0 150x90x200 Svjetlo: 3x Enfun lm301h + UV, IR - Svaki diman na 40% 60w cca 60cm od vrhova Prehrana i Substrat: Hesi jos uvjek samo boosteri, sutra ide prva hrana, Plagron growmix 19L Potovi. Strainovi: Gelatto33 Linda Seeds (ljevo iza) 38 dana - Gorilla Blue Advanced Seeds (Ljevo naprijed) - Afghan Skunk (Desno straga) 31 dan - Unknown Auto By Linda Seeds (sredina) 35 Dana (Trebala je bit Sunset Sherbet, ali ispalo je auto seme na upit su mi rekli da nemaju blage sto bi moglo bit.) 18/6 Box:Pirate Box 60 Svjetlo: Zeus 308 XT lm301h ONE cca 75w na 60cm. Prehrana i Substrat: Hesi samo boosteri, sutra ide prva hrana, Plagron growmix 15L smart Pot. Strain: Amnesia XXL Linda Seeds 18/6 35. dan zivota
Damn good harverst gona beee aaat
Let me think..2 days BiggerBud,
BSB:60.bloom dayz,jewerlys loop 30*22,look at details...hehee O.G.kush,57.days bloomingcrazy trichome 'clouds''heads'..,still amber 20%,70%cloudy,10%glass..wainting to 45%/braun "shugah" relaxation/ .peace brothers,sist'rs..
By Lovetogrow
Treća tura u istoj zemlji, napreduje, 46. dan na 12/12, box 1x1x2, hps400, Autopot, Biotabs...
Critical Jack Herer...
Black Domina...
Sour Kush...
Y Griega CBD...
I zajednička...
Malo su blijede jer ih ja držim na dijeti, inače sve ok osim šta je Jack na početku cvijetanja pokazao cal/mag nedostatak ali doza orgatrexa i bactrexa je to riješila.